|

Kafamızı sıkıntıya soktun

Sadri Şener, Hacıosmanoğlu'nun ima ettiği F.Bahçe maçı sonrasında kaleci Onur Kıvrak'a başlıktaki bu sözle yüklendi

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 21:58 - 19/12/2014 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eski başkan Sadri Şener'e yönelttiği "Bursaspor'un şampiyon olduğu 2009-2010 sezonu son haftasında 1-1 biten Fenerbahçe maçı sonunda kaleci Onur'u neden azarladın, açıkla" sorusu bugün gerçekleştirilecek kongre öncesi gündem olurken o dönem Şener'in azarına kaleci Onur Kıvrak da anlam verememişti. 

Sergilediği müthiş performansla berabere bitmesi neredeyse imkansız olan karşılaşmayı tek başına kurtaran Onur Kıvrak, karşılaşmanın adamı olurken maç sonunda da takım arkadaşlarının tebriklerini aldı. 

22 yaşında, Trabzonspor kalesinde Fenerbahçe karşısında müthiş bir kaleci performansı gösteren Onur, Kadıköy'de ezeli rakipten puan almanın haklı gururunu yaşarken soyunma odasında hiç beklemediği bir kişiden, hiç beklemediği bir tepki gördü. 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Onur'u neden azarladın açıkla; yoksa zamanı geldiğinde ben açıklarım" diyerek imada bulunduğu Sadri Şener, söz konusu karşılaşma sonunda soyunma odasında kaleci Onur'a "Bu kadar iyi oynamak zorunda mısın. Kafamızı sıkıntıya soktun" ifadelerini kullandı. Takdir beklerken azar işiten genç kaleci, bu ifadeler sonrası futbol hayatının baharında büyük şokla sarsılmıştı. 


Sezona rekor harcamayla, rekor sayıda transferle giren Trabzonspor, devre arasında da hız kesmeyecek. Bordo-mavili yönetimin Milan'da forma giyen Michael Essien ile ön anlaşma sağladığı öğrenildi. Milanlı 32 yaşındaki orta saha ile prensipte anlaşan Trabzonspor, İtalyan kulübü ile de 2.5 milyon Euro bonservis konusunda ön anlaşma yaptı. Bordo-mavililer, Milan yönetimini 2.5 milyon Euro'luk bonserviste indirime iknaya çalışsa da bu transferin bu rakamda gerçekleşmesi de yüksek ihtimal. Son iki sezondur Milan forması giyen Essien'in kariyerinde 8 sezon Chelsea, yarım sezon da Real Madrid tecrübesi bulunuyor. Ganalı oyuncu, 15 yıllık kariyerinde 412 maça çıkarken 10 kez de milli oldu. 


Muhalefet etkisi! Yetki istenmeyecek

Trabzonspor’da Olağan Genel Kurul toplantısı bugün saat 10.00’da yapılacak. Seçim maddesinin bulunmadığı genel kurulda muhalefet kanadı, Hacıosmanoğlu yönetiminin ibra edilmeyerek yara almasını hedefliyor. Ayrıca muhalefet kanadının etkisiyle kongrede, 'menkul/ gayrimenkul satın alınması, ayni hak tesisi için üyelerden yetki istenmesini' içeren 7. madde gündemden çıkartıldı.  Öte yandan kongre öncesi  kulübün 288 milyon 647 bin 972 TL net borcunun olduğu açıklandı.


‘Davadan çekilme’ talebi reddedildi

Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun, futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlıklarını yitirdikleri iddiasıyla davadan çekilmelerini içeren talep, reddedildi. Dilekçede duruşmalara katılma hakkı olmayan Fenerbahçe Kulübü'nün duruşmalara katılmasına izin verilmesinin hukuka aykırı olduğu belirtilmişti.

#Trabzonspor
#İbrahim Hacıosmanoğlu
#Sadri Şener
9 yıl önce