|

Ceyhun Gülselam: Selçuk İnan'ın kalitesini tartışmam

Kardemir Karabükspor'un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam eski takım arkadaşına destek çıkarak, "Selçuk İnan kariyerinde çok önemli başarılar elde etti. Kalitesini tartışmam" dedi.

Yeni Şafak
12:11 - 25/07/2017 Salı
Güncelleme: 12:20 - 25/07/2017 Salı
AA
Selçuk İnan son dönemlerdeki performansıyla sarı-kırmızılı taraftarlarının tepkisini çekmişti.
Selçuk İnan son dönemlerdeki performansıyla sarı-kırmızılı taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Kardemir Karabükspor'un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam, Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan'a yapılan eleştirilerin ağır olduğunu söyledi.

Kırmızı-mavili takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Steiermark bölgesinde kamp yaptığı otelde açıklamada bulunan Ceyhun, Trabzonspor ve Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Selçuk İnan'ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

  • "Galatasaray'ın orta sahasında forma giyen Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci'nin kaliteli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Yoksa şu an bulundukları yerde olmazlardı. Selçuk ağabey, kariyerinde çok önemli başarılar elde etti. Selçuk İnan'ın kalitesini tartışmam. Tolga da tabii ki öyledir ama onunla birlikte oynamadığım için hakkında bir şey söyleyemem. ikisi de kaliteli oyuncular, bana bir şey söylemek düşmez ama biraz daha sabır gerekir diye düşünüyorum. Taraftarların böyle kötü zamanlarda futbolcuları daha çok desteklemesi gerekir."

#Kardemir Karabükspor
#Ceyhun Gülselam
7 yıl önce