|

Karşıyaka Arena'da bitirmek istiyor

Türkiye Basketbol Ligi play off yarı finalin ikinci maçında Fenerbahçe Ülker'e deplasmanda 84-70 yenilerek serinin 1-1'e gelmesine engel olamayan Pınar Karşıyaka, final biletini İzmir'de almaya kararlı.

Yeni Şafak
14:56 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 15:01 - 2/06/2015 Salı
DHA

Yeşil kırmızılı ekip rakibini 4 Haziran Perşembe günü saat 19.30 ve 6 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de Karşıyaka Arena'da ağırlayacak. Toplamda 3 galibiyete ulaşan taraf finalist olarak Anadolu Efes-Trabzonspor Medical Park eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk yarışı verecek.



Saha avantajının kendilerinde, kadro avantajının ise Fenerbahçe Ülker'de olduğunu söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, şunları söyledi:



"Seride her maçın ayrı bir önemi var. Normal sezonu lider bitiren, 10 katımızdan fazla bütçeli rakibimizden yarı finaldeki ilk iki maç sonrası saha avantajını ele geçirmek önemli bir olay. Taraftarımızla bütünleşince daha dirençli oynayan bir ekip oluyoruz. Hedefimiz önce perşembe günkü maçı kazanıp seriyi 2-1'e getirmek ardından da evimizde finale çıkmak."



TAM 40 ÖĞRENCİ 20 TL

Pınar Karşıyakalı taraftarlar Fenenbahçe Ülker'le oynanacak yarı final serisine yoğun ilgi gösteriyor. Toplam 5300 koltuk kapasiteli Karşıyaka Arena'nın her 2 maçta da tıklım tıklım dolması bekleniyor. Yönetim bilet fiyatlarını tam 40, öğrenci 20 TL olarak belirledi.



ACAR MOTİVASYONU

Pınar Karşıyaka'nın Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı 2 maçı da tribünden izleyen işadamı Erdal Acar, ilk karşılaşma sonrası söz verdiği 100 bin dolarlık primi oyunculara rövanş öncesi dağıttı. Acar, serinin ikinci maçına 100, finale çıkılması durumunda ise toplam 200 bin dolar prim sözü verdi. Yeşil kırmızılılara futbolda destek olacak olan Acar, perşembe günü de Karşıyaka Arena'da müsabakayı izleyecek

#pınar karşıyaka
#fenerbahçe ülker
#seri
#karşıyaka arena
9 yıl önce