|

Kartal Karabük maçını yorumladı

2-1 kazandıkları Karabükspor maçı sonunda basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin ikinci yarısına iyi bir galibiyetle başladıklarını hatırlatarak, "Bunu devam ettirmek istiyorduk. Bunu da başardık" dedi.

Yeni Şafak
21:51 - 31/01/2015 السبت
Güncelleme: 19:59 - 31/01/2015 السبت
DHA

Sahanın, dışarıdan iyi görünse de çok da iyi olmadığını vurgulayan Kartal, şöyle dedi: "Biz fazla pas yapıp, topun hızını artırarak oynamak isteyen bir takımız fakat bu akşam topun hızını artıramadık. Çok coşkulu oynayamadık. Ama çok disiplinli oynadık, iyi mücadele ettik, iyi de pozisyonlar bulduk. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Ceza alanı dışından 2 şut attılar. Son 4 sezondur ilk kez Karabükspor'u burada mağlup etmeyi başardık. Sonuç olarak bu akşam 3 puan aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz."


Sow ve Webo'yu oyuna almasıyla ilgili soru üzerine Kartal, "Kuyt'ın sarı kartı vardı, hem de ufak bir sıkıntısı var. Riske etmemek için aldım. Digeo da oyunun son bölümlerinde biraz yoruldu" dedi.

Gökhan Gönül'ün sakatlığının ciddi olmadığını belirten Kartal, "Koruma amaçlı oyundan aldık. Hafta sonna kadar yetişecek" dedi.

Selçuk'a övgü

İlk golü atan Selçuk Şahin'in performansı ile ilgili soru üzerine de Kartal, şöyle konuştu: "Selçuk bu takımın en iyi oyuncularından. Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmiştir. Fenerbahçe'de bir kaç sene daha futbol oynamasını istiyorum. Çok iyi bir profesyonel, çok iyi bir Fenerbahçeli. Her zaman takımı için Fenerbahçe için sahada müücadele eden oyuncumuz. Kendisini bugün attığı gol, ortaya koyduğu performanstan dolayı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum."

Kafkas: Final niteliğinde 16 maçımız var

Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ise oyunun büyük bir bölümünde hakim olan tarafın Kardemir Karabükspor olduğunu söyledi. Rakibin yaratıcı oyuncuları olduğunu hatırlatan Kafkas, "Küçük hataları maalesef affetmiyorlar. Böyle takımlara karşı geriye düşmek kolay olmuyor. Oyunu tekrar forse etmeye çalıştık. Maçı berabere bitirecek pozsiyonlar da ürettik, fakat mağlup olduk. Şimdi final niteliğinde 16 maçımız var. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum" diye konuştu.

 
#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Kardemir Karabükspor
#Tolunay Kafkas
٪d سنوات قبل