|

Kartal'a güvenoyu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İsmail Kartal’a kendisinden memnun olduklarını söyledi ve “Sadece şampiyonluğa odaklan. Başka bir şey düşünme” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 29/03/2015 Pazar
Güncelleme: 00:03 - 29/03/2015 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya geldi. Görüşmede Aziz Yıldırım genç teknik adama güvenini bir kez daha dile getirdi ve kendisinden memnun olduklarını söyledi. Başkan Yıldırım, İsmail Kartal'a “Basında çıkan transfer haberlerine kafanı takma. Hiçbir hocayla görüşmüyoruz, yönetim olarak sana güveniyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağınızı biliyorum. Sadece şampiyonluğa odaklan. Başka bir şey düşünme" ifadelerini kullandı. İsmail Kartal da Aziz Yıldırım'a "Benim için Fenerbahçe'de 1 gün bile çalışmak büyük bir onur. Tek hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak. Bunun için gece gündüz çalışıyorum. Beni bu göreve siz getirdiniz kal derseniz kalırım git derseniz giderim" diye konuştu.



Makine değiliz


Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles'den Emenike'ye destek geldi. Tecrübeli orta saha oyuncusu “Zaman zaman iyi zaman zaman kötü olabiliyoruz. Sonuçta makine değiliz. Tek başına bir futbolcunun gösterdiği performansı değil, önemli olan takımın performansıdır” dedi. İniş ve çıkışların futbolun içinde olan bir durum olduğunu belirten Meireles, “Dışarıdan seyredenler bizim hep makine gibi olmamızı istiyor, ama bu mümkün değil. Takımın iyi olduğu yerde tek bir futbolcunun performansının hiçbir önemi yok” diye konuştu.



#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#İsmail Kartal
9 yıl önce