|

Kartal'dan Mert hamlesi!

Kaleciler konusunda hareketli günler geçiren Beşiktaş’ta, transferde adı sık sık anılan Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech’in ardından sürpriz bir isim olan Mert Günok da listeye girdi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/03/2015 Salı
Güncelleme: 00:55 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş, henüz sezon sona ermemesine rağmen kaleci transferi konusunda çabuk harekete geçti. Daha önce Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech ile ismi anılan siyah-beyazlı kulübün, Fenerbahçeli Mert Günok ile ilgilendiği ileri sürüldü. Siyah-beyazlı kulübün sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak ile temasa geçtiği, ancak 'Fenerbahçe ile masaya oturmadan kimseyle görüşmeyeceğiz' cevabını aldığı öğrenildi. Volkan Demirel'in arkasında sürekli yedek bekleyen 25 yaşındaki file bekçisine Beşiktaş'ın iyi bir teklifte bulunduğu belirtilirken, Mert Günok'un ise altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'den ayrılmak istemediği, ancak sürekli oynamak istediği de gelen haberler arasında.



MANCHESTER DA YAKIN TAKİPTE


Manchester United'ın da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mert Günok için harekete geçtiği iddia edildi. Genç file bekçisinin Manchester United tarafından uzun süredir izlendiği belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlerde Manchester United'in David De Gea ile birlikte sezonu çıkarabilecek bir kaleci arayışında olduğu, Mert Günok'un da bu tanımlara uygun bir kaleci olduğunun altı çizildi. Diğer yandan İngilz ekiplerinden West Ham'ın da F.Bahçeli Mert'i izlediği öğrenildi.


#Beşiktaş
#Mert Günok
#kaleci
#transfer
9 yıl önce