|

Kayserispor yeni başkanını seçti

Kayserispor Kulübünün bugün yapılan olağan genel kurulunda Başkanlığa Hilmi Derinel seçildi.

Yeni Şafak
12:56 - 23/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:59 - 23/05/2015 Cumartesi
DHA

Onursal Başkanlığa da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik getirildi. Başkan Bekir Yıldız'ın yeniden görev almayacağını haftalar önce açıklamasının ardından Kayserispor başkanlığına aday olan Hilmi Derinel'in 23 kişilik yönetim kurulu, genel kurulda oybirliğiyle kabul edildi. Sarı kırmızılı kulübün yeni yönetim kurulu Hilmi Derinel (Başkan) Ali Yıldız, Ahmet Demirel, Bülent İnciroğlu, Duran Güven, Ersin Kıranatlı, Fatih Akbeyaz, Hacı Ömer Okuducu, Hasan Ahmet Eskici, Halil Büyüknalbant, Hüseyin Beyhan , İshak Fazlıoğlu, Kadir Selim Sepici, Mehmet Delikan, Mehmet Mirat Elmacı, Murat Saçmacı, Mustafa Demir, Mustafa Ustaoğlu, Özkan İnce, Tahir Keskinkılıç, Tufan Koç, Vahdi Orhan, Veysel Çiftçi'den oluştu. Denetim Kurulunda ise Ali Bekarlar, Metin Sönmez, Mehmet Çiftlikcioğlu, Disiplin Kurulu Osman Erköse, Salih Balcı, Yılmaz Büyüknalbant yer aldı.


Başkan Hilmi Derinel, görev bölümünün ardından transfer için kolları sıvayacaklarını, Süper ligde güçlü bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.



Derinel, "Kayserisporla kenti bütünleştirmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı şimdi biz taşıyacağız. Kayserispor'un şampiyonluğunda büyük emekleri olan, Mehmet Özhaseki ve Bekir Yıldız'a, eski yöneticilere, taraftarlara ve medyaya teşekkür ediyorum. 23 Mayıs 2015 Kayserispor için bir milat olacaktır" dedi.



Onursal başkanlığı Mustafa Çelik'e devreden Mehmet Özhaseki de, "Kayserispor bu şehrin göz bebeğidir. Makamlar üstüdür. Biliyorsunuz Kayserispor bir yönetim krizi yaşadı. Eğer sahip çıkılmasaydı, kapısına kilit vurulurdu. 4-5 aylık dönemde Kulüp Başkanı bekir Yıldız hem para aradı hem takımı şampiyon yaptı. Kendisine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

#Kayserispor
#Hilmi Derinel
#başkanlıl seçimi
9 yıl önce