|

Kendi işinize bakın

Trabzonspor maçına hazırlanan Galatasaray'ın dünkü idmanı öncesinde futbolcular şikeyle ilgili gelinen noktayı ve takımlarının PFDK'ya sevk edilişini konuşuyorlardı ki bu durum teknik direktör Fatih Terim'in gözünden kaçmadı. Oldukça sinirlenen tecrübeli çalıştırıcı, "Sizin işiniz futbol oynamak" diyerek şikeyle ilgili tek kelime dahi konuşmayı yasakladı

Abdullah Eğilmez
00:00 - 2/05/2012 الأربعاء
Güncelleme: 03:12 - 2/05/2012 الأربعاء
Yeni Şafak
Kendi işinize bakın
Kendi işinize bakın

Süper Final'de kritik haftalara girilirken futbolcularını zorlu mücadeleye hazırlamaya çalışan teknik direktör Fatih Terim, bir de şike mesaisi yapmak zorunda kalıyor. Dünkü idman öncesinde oyuncularının şikeyle ilgili gelişen olaylar üzerinde konuştuğunu işiten tecrübeli çalıştırıcı, sert uyarılarda bulundu. 'G.Saray'ın PFDK'ya sevkedilmesi, 58. maddenin değişip değişmediği sizi ilgilendirmez" diyen Terim, "Bu süreç başladığından beri size sürekli bunu söylemekten sıkıldım. Bu durumla ilgilenmek yöneticilerimizin işi. Bunları konuşmak ve yorum yapmak yasak. Rakibimiz 2 puan hatta 1.5 puan arkamızda ve Trabzonspor karşısında hayati bir maça çıkacağız. Bunları düşünmeyin ve işinize bakın" direktiflerini verdi. Bu sözlerle de yetinmeyen G.Saray Teknik Direktörü, "Sizin işiniz sahada futbolunuzu oynamak. Taraftarımızın önüne çıkacağız ve kazanmaktan başka hiçbir şansımız yok" cümleleriyle uyarılarına devam etti.


İLK MAÇ SİZİ ALDATMASIN

Trabzonspor karşısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda elde ettikleri 4-2'lik galibiyetin aşırı güven oluşturduğu futbolcularını kendilerine gelmeleri konusunda uyaran Terim, bu aşırı özgüvenin doğuracağı kötü sonuçların altını çizdi. Sadece daha fazla konsantre olunmasını isteyen G.Saray çalıştırıcısı, beraberliğin dahi liderliği kaybettireceğini, kazanmaktan başka şanslarının olmadığını kaydetti. Öte yendan teknik direktör Fatih Terim, dünkü idmanda yanına çağırdığı Semih ve Elmander'le özel görüştü. Terim, Semih'e "İki maçtır yediğimiz gollerde bariz hatalar yaşandı. Sana güvenim tam. Bu hatalar konsantrasyon bozukluğundan oluyor. Futbol haricinde ne düşünüyorsan kafandan çıkar. Tek düşündüğün futbol olsun" uyarısını yaparken 6 maçtır suskun olan golcüsü Elmander'e de 'En zor haftalarımızı yaşıyoruz. Sana çok ihtiyacım var' dedi.



٪d سنوات قبل