|

Kocaman 1.5 yıl sonra...

Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, 1,5 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye rakip oldu.

Yeni Şafak
21:20 - 28/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 19:23 - 28/02/2015 Cumartesi
AA
Kariyerinde Fenerbahçe ile büyük başarılara imza atan Kocaman, futbolda '3 Temmuz süreci'nin ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörlük görevinden istifa etmişti. Uzun bir süre teknik direktörlüğe ara veren Kocaman, Torku Konyaspor'un teklifine "evet" diyerek takımın başına geçmişti. Kocaman, o zamandan sonra ilk defa Fenerbahçe'ye karşı başka bir takımın başında teknik direktör olarak rakip oldu.

 

Fenerbahçe ile 19. randevu

Kariyerinde 5 ayrı takımı çalıştıran Aykut Kocaman, farklı takımların başında Fenerbahçe ile 18 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 4 kez galip gelen Kocaman, iki beraberlik elde etti, 12 kez de yenildi. Bu akşam beraberlik sayısı üçe çıktı...

Maç öncesi kareografi

Torku Konyasporlu taraftarlar, geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a yenilen takımlarını desteklemek için Torku Arena'da kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Sarı lacivertli taraftarlar da kendilerine tahsis edilen tribündeki yerlerini aldı. 

Torku Konyaspor taraftarı, Fenerbahçe maçı önce kareografi yaptı. Torku Konyaspor taraftarı maraton tribününde renkli kağıtlarla "1981 Konya" yazarken, kale arkasında ise "Bu aşk seninle güzel Konyaspor" ve "Mağlubiyetler gelir geçer, yüreğinle oyna yeter" pankartlarını açtı.
#aykut kocaman
#torku konyaspor
#fenerbahçe
9 yıl önce