|

Konsantrasyonumuz bozulabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ertelenen derbinin takım üzerinde oluşturacağı olumsuzluklardan dolayı tedirgin

Abdullah Eğilmez
00:00 - 16/04/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:55 - 16/04/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Konsantrasyonumuz bozulabilir
Konsantrasyonumuz bozulabilir

G.Saray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisinin yoğun yağış nedeniyle ertelenmesini hem iyi hem de kötü olarak değerlendirdi. Ertelemenin iyi yanının sakatlık riskinin ortadan kalkması olduğunu söyleyen Terim, kötü yanını ise şöyle ortaya koydu: 'Çok iyi hazırlanmıştık. Bize bu ertelemenin vereceği en büyük zarar konsantrasyon bozukluğu. Maçın bir anda ertelenmesi motivasyonumuzu bozabilir, bunun yaşanmaması için tüm tedbirleri alacağız.'

Oyuncuların selameti açısından ertelenmenin doğru bir karar olduğunu savunan deneyimli çalıştırıcı, Süper Final'de yaşanacak sakatlıkların daha büyük sorunlar oluşturabileceğinin altını çizdi.


Trabzonspor maçı Pazar oynansın

Ertelenen G.Saray maçını bugün oynayacak olan Beşiktaş yönetimi, bir sonraki haftada Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının Pazar gününe alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Federasyondan karşılaşma tarihinin bir gün ileri alınmasını isteyen siyah-beyazlılar, gerekçe olarak söz konusu mücadele için Trabzon'a hareketin Cuma günü yapılacak olmasını gösterdi.


12 yıl önce