|

Lampard Mourinho'yu üzdü

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında geçen senenin şampiyonu Manchester City ile Chelsea arasında oynanan karşılaşmaya Frank Lampard damga vurdu.

İha
00:00 - 21/09/2014 Pazar
Güncelleme: 20:32 - 21/09/2014 Pazar
Yeni Şafak
Lampard Mourinho'yu üzdü
Lampard Mourinho'yu üzdü

Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 66. dakikasında ev sahibi ekipten Zabaleta gördüğü ikinci sarı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksik kalmasıyla ataklarını sıklaştıran Chelsea 71. dakikada Andre Schürrle'nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini mücadelenin 78. dakikasında, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Chelsea'nin efsanesi Frank Lampard'ı oyuna aldı. 85. dakikada ceza sahası içinde Milner'dan aldığı pasla vuruşunu yapan Lampard yeni takımına beraberliği getirdi. Lampard bu golle eski hocası Jose Mourinho'yu da üzmüş oldu.

36 yaşındaki Frank Lampard, Temmuz ayında ABD ekiplerinden New York City ile sözleşme imzalamıştı. İngiliz yıldız, Ağustos ayında ise ABD'de ligler başlayana kadar İngiltere'de geçen sezonun şampiyonu olan Manchester City'ye kiralanmıştı.

10 yıl önce