|

Lens, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın transfer listesinde bulunan Jeremain Lens, sarı lacivertlilerde oynama isteğini kulübü, Sunderland'e iletti. Transfer için Fenerbahçe ve İngiliz kulübünün anlaşmaya varması bekleniyor.

Yeni Şafak
09:39 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 06:53 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Jeremain Lens, Fenerbahçe'de oynamak istediğini kulübü Sunderland'e iletti.
Jeremain Lens, Fenerbahçe'de oynamak istediğini kulübü Sunderland'e iletti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın en çok istediği isimlerin başında gelen Jeremain Lens, Hollandalı teknik adamın teklifine 'evet' dedi. Sarı lacivertlilerde oynama isteğini menajeri vasıtasıyla kulübe ileten yıldız futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.



Bilindiği üzere Dick Advocaat, önceki günlerde Aziz Yıldırım'la yaptığı toplantıda bir sağ kanat bir de ofansif orta saha istediğini bildirmişti. Transfer için yönetime Lens'in ismini veren Hollandalı teknik adamın oyuncuyla da bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Fenerbahçe, Jeremain Lens için ilk olarak kiralama teklifi sunmuştu. Sunderland Kulübü, yıldız oyuncuyu ilk aşamada bırakmak istemese de Lens'in Hollandalı teknik adamla yaptığı konuşmanın ardından transferin gerçekleşme olasılığının arttığı bildirildi.



Transferin bir kaç gün içinde sonuçlanması beklenirken Hollanda basını da Lens'in takımdan ayrılma hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti. Jeremain Lens geçtiğimiz sezon Sunderland formasıyla 20 resmi maçta 3 gol, 3 asistlik bir performans sergilemişti.
















































F.Bahçe'den UEFA'ya kayıt







#Fenerbahçe
#Jeremain Lens
#Dick Advocaat
8 yıl önce