|

Ligin en iyisi F.Bahçe

Derbi öncesi Slaven Bilic''e mesaj gönderen İsmail Kartal, ligde geride kalan 7 haftada saha sonuçlarının siyah-beyazlı takıma yardım ettiğine vurgu yaptı. Beşiktaş maçından sonra kalan 8 maçın 5''ini evlerinde oynayacaklarını hatırlatan F.Bahçe Teknik Direktörü, ''Derbiyi kazanırsak önümüz açılıyor'' dedi.

.
00:00 - 30/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 01:30 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Ligin en iyisi F.Bahçe
Ligin en iyisi F.Bahçe

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, dün basınla düzenlediği toplantıda ilginç mesajlar verdi. ''Panik yok, Fenerbahçe''yi yeneceğiz'' diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic''e cevap veren genç teknik adam, ''Ligin en iyisi Beşiktaş değil, biziz'' dedi. İsmail Kartal derbi maçla ilgili de şunları söyledi: ''Beşiktaş iyi ve coşkulu oynuyor, iyi durumdalar. Saha sonuçları onlara yardım etti. Beşiktaş'ın Türkiye'de en iyi futbolu oynadığı görüşü kişiden kişiye değişir. Ben buna katılmıyorum. Türkiye'nin en iyi oynayan takımlarından bir tanesi benim takımım'' ifadelerini kullandı. Kırmızı kart cezası nedeniyle Beşiktaş''ta forma giymeyecek Gökhan Töre hakkında da yorumda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü, ''Gökhan Töre 3. bölgede topu tutan, ters ayakla içeri girerek rakibin dengesini bozan bir oyuncu. Bu hafta kimin oynayacağını bilmiyorum. Kerim Frei'ın oynayacağı söyleniyor. Neyle karşılaşacağımızı göreceğiz. Ayrıca Olimpiyat Stadı''nı kumlamışlar, özel çim getirmişler. Şartlara uyum sağlayıp bu sefer şeytanın bacağını kırarız'' şeklinde görüşlerini dile getirdi.

DERBİYİ KAZANIRSAK ÖNÜMÜZ AÇILIR

Süper Lig''deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu konuda şu ifadeleri kullandı. ''Herkesin herkesten puan alabileceği bir lig oldu. Böyle de devam edecek. Şampiyonluk yarışı 3 büyükler arasında geçecek gibi görünüyor. Anadolu takımlarının bir sürpriz yapacağını düşünmüyorum. Şampiyonluk barajının aşağılarda olacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçı çok önemli. Yenersek lider olabiliriz. Sonra oynayacağımız 8 lig maçının 5''ni evimizde oynayacağız. Hafta sonu derbiyi kazanırsak, diğer maçları da göz önünde bulundurduğumuzda normal şartlarda önümüz açılıyor. Ama bu futbol. Her zaman her şey olabilir.''

BEŞİKTAŞ''A YENİLİRSEK BİR ŞEY OLMAZ

İsmail Kartal, Fenerbahçe''nin ''Beşiktaş maçında mağlup olursa ne olur'' sorusuna ''Hiçbir şey olmaz. Yolumuza devam ederiz'' yanıtını verdi. Fenerbahçe''de geleceğiyle ilgili spekülasyonlara da açıklık getiren genç teknik adam, ''Benim Fenerbahçe''den ayrılmam 1 saniye. Ne tazminat alırım, ne de başka bir şey. Ben Fenerbahçe''nin çocuğuyum. Boş sözleşmeyi imzaladım. Yardımcı antrenör ve futbolcuyken de boş kağıda imza attım. Ne tazminat, ne şampiyonluk primi var. Bir yıllık sözleşme imzaladım ve sezon sonunda da mukavelem bitiyor'' diye konuştu.

9 yıl önce