|

Liverpool moral buldu

İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Liverpool, sahasında Manchester City'yi 2-1 mağlup etti.

Yeni Şafak
16:45 - 1/03/2015 Pazar
Güncelleme: 14:56 - 1/03/2015 Pazar
AA
UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçında perşembe günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan ve penaltı atışlarıyla elenen Liverpool, sahasında Manchester City'yi ağırladı. Sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş'a karşı forma giyemeyen Henderson ve Coutinho ile 4 maçlık cezası sona eren Markovic, Manchester City karşısında ilk onbirde sahaya çıktı.


Maçın 11. dakikasında ceza alanı önünde topla buluşan Henderson, muhteşem bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada Agüero'nun dört Liverpoollu futbolcunun arasından verdiği pasla ceza alanında hareketlenen Dzeko, kaleci Mignolet'nin yanından topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.


Manchester ekibine karşı ligde sahasındaki son yenilgisini 2003 yılında alan Liverpool, 75. dakikada Coutinho'nun şık golüyle yeniden öne geçti. Anfield Road'da oynadığı son 7 maçta kaybetmeyen Liverpool, kalan dakikalarda skoru korudu ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.


Tottenham ile oynayacağı kupa finali nedeniyle bugün ligde maçı olmayan Chelsea, en yakın takipçisi Manchester City ile arasındaki puan farkını 8'e çıkarma şansı yakaladı.
#Liverpool FC
#Manchester City FC
#İngiltere Premier Lig
#Edin Dzeko
9 yıl önce