|

LuaLua'ya af yok!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın kadro dışı bırakılan Lualua'nın affını gündeme getirmesine, "LuaLua gündemimde yok" cevabı verdi.

Yeni Şafak
13:38 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:40 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Sahalarındaki İstanbul Başakşehir maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Mehmet Özdilek, bulundukları konum itibariyle mutlu olmadıklarını ancak kafalarını öne eğmenin de bir anlamı olmadığını söyledi.


Ligde Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Mehmet Özdilek, şöyle konuştu: "Rakibimiz kendi evinde iyi oynuyor. Puan olarak beklentilerinin gerisinde kalan bir takıma karşı oynayacağız. Aramızda 3 puan fark var. Bu önemli maçı kazanıp kendimize olan güveni yükseltmek istiyoruz. Oyuncular zaman iyi oynayabilir, bazen de düşündüklerini sahaya yansıtamayabilir. Ama onlara inancımız ve güvenimiz devam ediyor. Bu tabloyu iyiye çevirecek olan oyuncularımızdır. Son haftalarda üst üste gelen sakatlar ve cezalar belimizi büktü. Özellikle son iki haftada orta sahada ciddi zafiyetler yaşadık."


Mehmet Özdilek, Çaykur Rizesporun ligin 4. haftasında oynadığı Bursaspor maçından sonra kadro bırakılan LuaLua ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Metin Kalkavanın af seçeneğini gündeme getirdiğinin hatırlatılması üzerine, "LuaLua gündemimde yok" ifadesini kullandı.

#LOMANA LUALUA
#ÇAYKUR RİZESPOR
#MEHMET ÖZDİLEK
9 yıl önce