|

Maça geldi, babasıyla hasret giderdi

Fenerbahçe'nin Eskişehirli oyuncusu Alper Potuk bugünkü maçta babasıyla da hasret giderme fırsatı buldu. Yıldız oyuncu maç öncesi stat önünde babasıyla kısa süre görüştü.

Yeni Şafak
20:08 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:12 - 25/04/2015 Cumartesi
DHA

Fenerbahçe kafilesi, maçtan bir gün önce uçakla geldiği Eskişehir'de geceyi Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki Turunç Otel'de geçirdi. Fenerbahçe kafilesinin kaldığı otelin çevresinde polisler geniş güvenlik önlemi aldı.


Karşılaşma başlamadan bir buçuk saat önce Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip Turunç Otel'den ayrılarak polis eskortu eşliğinde maçın Eskişehir Atatürk Stadyumu'na getirildi. Konuk takımın otobüsünün geçtiği cadde ve sokaklarda polisler geniş güvenlik önlemi aldı.



Baba-oğul görüştüler

Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Alper Potuk'un babası Mustafa Potuk maç öncesi Atatürk Stadyumu önünde Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu otobüsün gelmesini bekledi. Otobüsten inen Alper Potuk babasına sarılıp hasret giderdi. Alper Potuk daha sonra soyunma odasına giderken baba Mustafa Potuk da karşılaşmayı izlemek için kapalı tribündekini yerine gitti.



Ücretsiz baklava

Bir baklava firması da maça gelen Eskişehirspor taraftarlarına stat dışında ücretsiz baklava ikramında bulundu. Firma yetkilileri Eskişehirspor'un kuruluşunun 50'nci yılı nedeniyle böyle bir ikramı gerçekleştirdiklerini söyledi.


Eskişehir Atatürk Stadyumu çevresinde polisler geniş güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde seyyar satıcılara izin verilmedi, stada girenler tek tek arandı, madeni para, çakmak ve pet şişeler içeriye alınmadı.



Misafir tribün boş kaldı

Karşılaşmaya Eskişehirsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe taraftarları ise cezaları nedeniyle karşılaşmayı izleyemedi. Atatürk Stadyumu'ndaki 800 kişilik misafir tribünü boş kaldı. Açık tribünde Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando Es Es orkestra grubu da kırmızı siyahlı takımın marşlarını çalarak taraftarları coşturdu.



Lösemi hastası Melih şere tribününde

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Ak Parti Milletvekili Salih Koca, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel de izledi. Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü ile Eskişehir Valiliği'nin ortaklaşa hayata geçirdiği 'Benim Dileğim Var' projesi kapsamında 12 yaşındaki lösemi hastası Melih Yavaş ise Eskişehirspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Vali Güngör Azim Tuna'nın yanında oturarak izledi.



Galatasaray formasıyla girdi, dışarı çıkarıldı

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Michael Skibbe tokalaşarak birbirlerine başarı diledi.


Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın ilk 11'de yer verdiği kaleci Volkan Demirel de Fenerbahçe formasıyla 294'üncü maçına çıktı.


Tribüne Galatasaray formasıyla giren kişi polis ekipleri tarafından stat dışına çıkartıldı.


#fenerbahçe
#eskişehirspor
#micahel skibbe
#alper potuk
#baklava
9 yıl önce