|

Maçı kazanmamız sürpriz olmaz"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'un basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kasımpaşa ile eşleşmelerine ilişkin, ''Kasımpaşa maçını kazanırsak bizim için sürpriz olmaz'' dedi.

Aa
00:00 - 23/10/2012 Salı
Güncelleme: 14:10 - 23/10/2012 Salı
Yeni Şafak
Maçı kazanmamız sürpriz olmaz"
Maçı kazanmamız sürpriz olmaz"

Kocaeli Fuarı'ndaki kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Yılmaz, Kasımpaşa ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, güçlü bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

Her iki takımın da bazı sıkıntıları bulunduğunu ifade eden Yılmaz, son haftalarda futbolcuların iyi performans gösterdiğini kaydetti.

Takımın kapasitesini bildiklerini dile getiren Yılmaz, ''Teknik, fizik ve mental olarak maça hazırız. Maça çıkıp, Kocaelispor olarak mücadelemizi yapacağız. Sonuçta maç 11'e 11 yapılıyor, İstanbul'a galibiyet kazanmak için gideceğiz. Bunun gerçekleşeceğine inanıyoruz. Karşıyaka maçında bunu ispatladık. İyi mücadele ettik, fazla pozisyon bulamadık ama bulduğumuzu iyi değerlendirdik. Kasımpaşa maçını kazanırsak bizim için sürpriz olmaz'' diye konuştu.

Ligde alınan sonuçlar

Çorum Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek uzun bir aradan sonra dış saha galibiyeti kazandıklarını anımsatan Yılmaz, galibiyetlerinin gelecek haftalarda da devam edeceğini söyledi. 

Yimpaş Yozgatspor ile yarın önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Yılmaz, taraftarları takımlarına destek vermeleri için İsmetpaşa Stadı'na davet etti.

Yılmaz, yoğun bir maç programına sahip olduklarını, futbolcuların yoğunluğu kaldıracak seviyede olduğunu belirterek, ligdeki hedeflerini ilk 5 olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.


11 yıl önce