|

'Maçtan önce puan alacaksanız denseydi...'

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un ilk yarısını 2-0 önde kapattığı Gaziantepspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak 1 puana razı olması, camiada üzüntü yarattı.

Dha
00:00 - 15/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 15/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
'Maçtan önce puan alacaksanız denseydi...'
'Maçtan önce puan alacaksanız denseydi...'

Basın Sözcüsü Kaan Savruk, maçla ilgili olarak şunları söyledi: "Müsabakadan önce Gaziantepspor gibi önceki hafta deplasmanda Sivasspor'u yenmiş bir takımla berabere kalacağımız söylense, hepimiz 1 puana razı olurduk. Ancak, ortaya koyduğumuz baskılı ve başarılı futbolla öne geçtik. Sonra yan toplardan yediğimiz 2 golle, ev sahibi ekip bizi yakaladı. Maçın hakkı, bizim galip gelmemizdi. Zira, futbol oynayan, sahada teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'ın taktiğini tam anlamıyla uygulayan, yüreğini ortaya koyup, savaşçı bir kimlikle mücadele eden taraf Erciyesspor'du. Bizim açımızdan her yönüyle galibiyeti kaçırdığımız, üzücü bir beraberlik oldu.''

Kaan Savruk, cumartesi günü saat 17.30'da oynayacakları Akhisar Belediyespor maçında taraftarını yanlarına ayarak ilk galibiyeti almak istediklerini belirtti, "Taraftarlarımızı bir an önce Passolig bileti alıp bizi desteklemeye davet ediyoruz'' dedi.

10 yıl önce