|

Mağlubiyetlerin cezası futbolculara kesildi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor, alınan mağlubiyetler nedeniyle tüm futbolcularına 10 bin lira para cezası verirken kaleci Recep Biler ve Hasan Engin Ekler kadro dışı bırakıldı.

Yeni Şafak
16:33 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 16:34 - 20/11/2014 Perşembe
AA
Turgutluspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Menemen Belediyespor mağlubiyeti sonrası yaptığı toplantıda almış oldukları kararları açıkladı. 


Son 8 haftalık periyotta alınan kötü sonuçlar ve kaybedilen puanlar sonrası oluşan kötü duruma yönetim kurulu olarak ciddi önemler almaya çalışıldığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Alınan önlemler doğrultusunda tüm futbolculara 10 bin liralık para cezası verilmiştir. Ayrıca takım oyuncularından Hasan Engin Ekler ve Recep Biler’in süresiz kadro dışı bırakılmasına ve her iki oyuncuya da ayrı ayrı olmak üzere 5 bin lira ekstra para cezası kesilmesine yönetim kurulu tarafından karar verilmiştir. Kadro dışı bırakılan oyuncular alt yapı antrenörleri nezaretinde U-19 takımıyla antrenmanlara katılması gerektiği kendilerine tebliğ edilmiştir. Kötü gidişata dur demek adına alınan bu önlemlerin tarzı ve dozu gittikçe sertleşecektir.


Bizlerde her birimiz birer Turgutluspor sevdalısı olarak herkes kadar üzülüyoruz. Bu durumu düzeltmek ve Turgutluspor’umuzun layık olduğu yere getirmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Turgutluspor taraftarından özür diliyoruz."
#Turgutluspor
#futbol
#Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup
9 yıl önce