|

Mahcubiyetini yüzünde gördük

“Her şeyde anlaştık, el sıkıştık. ‘Başka bir kulüple görüşmek, etik olmaz’ dedik. Ertesi gün başka takımlarla görüştüklerini söylediler. Sonuçta bıraktık, döndük geldik”

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 21:31 - 26/01/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan transferinden neden vazgeçtiklerine değinirken, süreçte Tolgay'ın babası ve menajerini sorumlu tuttu. Bazı takımlarla transfer yarışına girmenin doğru olmadığını belirten Trabzonspor Başkanı, yaşananları şöyle aktardı: “Biz Tolgay’ı 4-5 aydır takip ediyoruz. CEO’muz defalarca görüştü. Hocamızla jest olsun diye kalktık Almanya’ya gittik. Birkaç pürüz vardı, müdahale ettim. Menajerin rakamlarına, kendim belli rakamlar yazdım. ‘Bu da benim başkanlık opsiyonum, bunu kabul edin’ dedim. ‘Tamam’ dediler. Normalde menajerler %10 alır, fark istiyordu, onları da kaldırdık. 5 milyon Euro satış opsiyonu istedi, 8'e çıkardım. El sıkıştık, ‘bu anlaşma bitti mi’ dedim. ‘Tamam bitti’ dedi. Biz’ başka görüşme olmasın başka takımla, etik olarak doğru olmaz’ dedik. Menajeri de onayladı."


Sözleşmeyi yırttık attık...

“Sonra bize ‘Beşiktaş yönetiminden bir arkadaş arıyor, biz yüz yüze görüştük’ diyorlar. ‘Biz akşam el sıkışmadık mı?’ dedim. Transfer bittikten sonra başkalarıyla konuşuyorlar. Arkadaşlara, ‘kalkın gidiyoruz’ dedim. Bizle böyle şeyler konuştuktan sonra etik davranmak lazım. Sözleşmeyi yırttım. Sonuçta kapattık, döndük geldik.”

"Çocuğun hakkını yemeyelim. Yüzündeki mahcubiyeti gördüm, her ne kadar menajerin farklı oyunları da olsa da. Söz verip de, farklı aksiyonlara girmenin mahcubiyeti vardı yüzünde.”

Trabzonspor tur için sahada

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. haftasında bugün sahasında Spor Toto 2. Lig ekibi Keçiörengücü'nü ağırlıyor. Başkent’te yapılan ilk maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan ve grupta 4 hafta sonunda 8 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor. Milli takım kamplarında olan Constant, Yatabare, Medjani ile sakatlıkları bulunan Onur, Deniz, Belkalem ve Waris takımda yer alamayacak. 

#İbrahim Hacıosmanoğlu
#Tolgay Arslan
#Trabzonspor
9 yıl önce