|

Manchester City - Bayern Münih maçının özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi E Grubu beşinci maçında Manchester City ve Bayern Münih karşı karşıya geldi, 90 dakika İngiliz ekibinin 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. İşte maçın önemli anları, golleri ve özet görüntüleri...

Yeni Şafak
11:00 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:49 - 26/11/2014 Çarşamba
Yeni Şafak

Maçın 20. dakikasında gole giden Sergio Aguero'yu düşüren Mehdi Benatiatakımının 70 dakika boyunca 10 kişi oynamasına neden olurken, bu pozisyonda kazanılan penaltı vuruşunu golle sonuçlandıran Arjantinli 21. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.


Robben'in 21. dakikada sol kanattan çıkardığı topa ceza alanı sağ çaprazındaki Rafinha gelişine sert vurdu, ancak meşin yuvarlak savunmadan döndü. 


40. dakikada Xabi Alonso'nun frikiğinde kaleci Joe Hart büyük bir hata yapınca maça denge gelirken, ilk yarının son dakikasında Robert Lewandowski sahne çıktı ve 10 kişi oynayan Alman ekibi soyunma odasına 2-1 önde girdi.


Maçın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi büyük bir heyecana sahne olurken, 85. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Sergio Aguero bu sezonki 16. golünü atarak skoru 2-2'ye taşıdı.


Beraberlik golü sonrası galibiyete inancı artan City'de son sözü perdeyi açan isim olan Sergio Aguero söyledi, ceza sahası dışından aldığı topla hareketlen yıldız futbolcunun düzgün vuruşu maçın da skorunu belirledi: 3-2


Bu sonucun ardından puanını 5'e yükselten Manchester City -1 averajla ikinci sıraya yerleşirken, gruptan lider olarak çıkmayı daha önce garantileyen Bayern Münih 12 puanda kaldı.

#Manchester City
#Bayern Münih
#Şampiyonlar Ligi E Grubu
9 yıl önce