|

Manisaspor'da Taşkın hedefini çizdi

Futbolcu olarak görev yaptığı Manisaspor'a teknik direktör olarak dönen Taner Taşkın, sezonun ilk yarısını en az 20 puanla kapatmaları gerektiğini söyledi.

Dha
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:59 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Spor
Spor

Geçen hafta sürpriz bir şekilde Menemen Belediyespor'dan istifa ettikten sonra Tahir Karapınar'la yollarını ayıran Manisaspor'la anlaşan Taner Taşkın, "Camiayı çok iyi tanıyorum. Teklif beni mutlu etti. Yuvama dönmek şimdi kısmet oldu. İlk 6 haftada 16 gol yemiş son sıradaki takımda özgüven kaybı var. Önce bunu çözeceğiz" dedi. Oyun karakterlerinin 6 haftada oturacağını söyleyen Taşkın, şöyle devam etti:

"Bu süreçte maksimum puanı alacağız. İlk yarıda hedefimiz en az 20 puan toplamak. Ekibimle birlikte 7 gün 24 saat tesislerde olacağız. Taraftarlar birlikte iyi bir sinerji oluşturacağız. Manisaspor'un kimliği bu hafta Karşıyaka maçında ortaya çıkmaya başlayacak."

Bu arada Taner Taşkın'ın yardımcılıklarını Tansu Yanık, Erkan Aslan, Baki Çağdaş Uzun ve Akın Dağdelen yapacak. Sahası bakımda olan Manisaspor, bugün Saruhanlı'da bir atrenman yaptı.

9 yıl önce