|

Manisaspor'un milli takım katkısı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde ter döken A Milli Takım'da yolu Manisaspor'dan geçmiş tam 7 futbolcu bulunuyor.

Yeni Şafak
14:17 - 28/03/2015 Saturday
Güncelleme: 12:25 - 28/03/2015 Saturday
DHA

Çeşitli dönemlerde siyah beyazlı formayla Süper Lig ve 1'inci Lig'de mücadele eden Arda Turan, Volkan Babacan, Ersan Gülüm, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, ay yıldızlı ekibimizin kadrosunda yer alıyor. Mazisini mumla arayan ve PTT 1'inci Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Manisaspor, buna rağmen Türk futboluna yeni yıldız adayları kazandırmayı da sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımda forma giyen Gökhan Sazdağı, Hakan Barış ve İsmail Köse, genç milli takımlarda boy gösteriyor.



Hasrete son verecek


PTT 1'inci Lig'de bu sezon ilk ve tek deplasman galibiyetini 10'uncu haftada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alan Manisaspor, gelecek hafta oynayacağı Orduspor önünde 3 puan hasretine son vermek istiyor. Manisaspor, gençlerle mücadele eden ve ligde kalması mucizelere bağlı olan rakibi yenerek çıkış yakalamak istiyor.



Futbolcularını uyaran teknik direktör Taner Taşkın, "Karşımızda genç, çok koşan bir takım olacak. Hiçbir maç mücade etmeden kazanılmaz. Kazanırsak evimizde üst üste oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Osmanlıspor maçları öncesi moral depolarız" dedi. Taner Taşkın, müsabakaya cezalı Ali Fırat ve Hakan Turan'ın yerine Ümit Yasin ile Hakan Barış'ı hazırlıyor.

#2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri
#A Milli Takım
#Manisaspor
#Arda Turan
#Volkan Babacan
#Ersan Gülüm
#Hakan Balta
9 years ago