|

Manu'nun Sneijder aşkı bitmiyor

Galatasaray’ı yoğun bir transfer dönemi daha bekliyor. İngiliz basını, Manchester United’ın yaz transfer döneminde Sneijder için şartları zorlayacağını yazdı. İngilizlere göre ilk etapta düşünülen teklif 8 milyon Euro. G.Saray yönetimine göre ise bu rakama ‘evet’ demek güç.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:10 - 24/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da her transfer döneminde Avrupa devlerinin ilgisinde olan Wesley Sneijder için transfer iddiaları dinmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in gündeminde olduğu iddia edilen Hollandalı yıldız için Manchester United'ın ilgisinin devam ettiği öne sürüldü.



İngiliz basını, Manchester United'ın Ocak ayı transfer döneminde de transferini düşündüğü Sneijder için G.Saray'ın kapısını çalacağı öne sürüldü. Hollandalı menajer Louis van Gaal'in orta sahada tecrübeli ve güvendiği bir ismi görmek istediği için vatandaşını tercih ettiği belirtilirken, ekonomik olarak zor günler geçiren Galatasaray'ın ciddi bir teklife 'hayır' diyemeyeceği kaydedildi.



TEKLİF 8 MİLYON EURO CİVARINDA


Galatasaray, devre arasında Sneijder'i İtalyan ekibi Juventus'a düşük teklif nedeniyle satmamıştı. Hollandalı yıldızı kadrosunda görmek isteyen PSG'nin de 8 milyon Euro'luk bir teklife hazırlandığı öne sürülmüştü. Manchester United'ın da 8 milyon Euro civarında bir teklif yapmayı düşündüğü İngiliz basınının Sneijder haberlerinin satır aralarında verdiği detaylar. Galatasaray Kulübü ise 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncusunun 20 milyon Euro'dan daha düşük bir bedelle satmak istemiyor.



Ahmet Özdoğan resmen aday


G.Saray Mayıs ayındaki başkanlık seçimi için geri sayıma geçerken Prof.Dr.Ahmet Özdoğan, başkanlığa resmen aday olduğunu açıkladı. Faruk Süren döneminde 4 yıl, Özhan Canaydın döneminde 2 yıl yönetim de görev alan ve toplam 6 yıllık yöneticilik deneyimi bulunan Prof.Dr. Özdoğan, kulübün sorunlarını çözmek için hazır olduğunu söyledi.



Abdurrahim Albayrak o hareket için özür diledi


G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önceki günkü idmanda kameralara yansıyan görüntü için özür diledi. Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammed Kiraz, bilindiği gibi 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle önceki günkü idmanda G.Saray'ın misafiriydi. Albayrak, burada Sneijder'e Muhammet'i anlatırken eliyle silah işareti yapması dikkatlerden kaçmamıştı. Farkında olmadan yaptığı davranıştan dolayı her kesimden özür dileyen Albayrak, sitemde de bulundu. G.Saray yöneticisi, “23 Nisan'da 2.5 saat içerisinden 2 saniye çıkarıp Muhammed'i huzursuz etmek hiç hoş olmadı. Belki Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşıldı. Allah aşkına şu mübarek Cuma günü hürmetine Muhammed'i üzmeyelim” ifadelerini kullandı.



Chedjou idmana çıktı


G.Saray'da sakatlığı düzelen Chedjou'nun idmanın tamamında takımla çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Semih Kaya'nın sakatlığının geçmesi sonrası Chedjou'nun da G.Antep'e karşı forma giyecek olması, savunmada sıkıntılı sarı-kırmızılıları rahatlattı.



Melo'ya Flamengo talip


G.Saraylı Felipe Melo'ya ülkesi Brezilya'dan bir talipli çıktı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Flamengo Kulübü, deneyimli orta saha oyuncusunu gündemine aldı. Melo, 2001-03 döneminde Flamengo'da top koşturmuştu.






#Manchester United
#Sneijder
#Galatasaray
9 yıl önce