|

Mbia ile kıran kırana

Trabzonspor, Sevilla ile olan sözleşmesi sona eren, önceki gece Trabzon'a getirdiği Stephan Mbia ile ilk görüşmede uzlaşamadı. Kamerunlu ön libero yıllık 2.5 milyon Euro istiyor, bordo-mavililer bu rakamı fazla buluyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 03:29 - 2/06/2015 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor, transferi için Trabzon'a getirdiği Sevillalı yıldız Stephan Mbia'yı ikna etmek için yoğun uğraş veriyor. Süper Lig'i 5. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan, bu nedenle transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan bordo-mavililer, önceki gece Trabzon'a getirdiği Stephan Mbia ile yıllık ücret konusunda uzlaşmaya çalışıyor.



Bu sezon üst üste ikinci kez UEFA Kupası'nı alan Sevilla'da foma giyen ve sözleşmesi sona eren Kamerunlu yıldız, Trabzon'daki ilk gününde önce Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ardından da Akyazı'da yapılan yeni stadı gezdikten sonra yönetimle transfer görüşmeleri için masaya oturdu. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ile birlikte özel bir uçakla Trabzon'a gelen 29 yaşındaki ön liberoyla yapılan ilk görüşmelerden sonuç çıkmadı.



YÖNETİM SON KARAR İÇİN SÜRE VERDİ


Trabzon'daki program sonrası tekrar özel uçakla İstanbul'a dönen Mbia'nın bonservisi elinde. Ancak yıldız futbolcu, imza parası olarak 1.5 milyon Euro, yıllık ücret olarak da 2.5 milyon Euro istiyor. İlk etapta bu rakamları çok bulan yönetim, imza parası olan 1.5 milyon Euro'yu kabul etti fakat yıllık ücretin fazla olduğunu belirterek oyuncuya yeni bir teklif sundu. İstanbul'da kalacak oyuncuyla bugün tekrar görüşülecek.


#Trabzonspor
#Stephan Mbia
#Sevilla
9 yıl önce