|

Mecburen Diego Ribas

F.Bahçe Teknik Direktörü Kartal, “Tamamen benim tercihim” diyerek Bursaspor maçı kadrosuna almadığı Brezilyalı yıldızı, Meireles’in sakatlığı nedeniyle Eskişehir’e götürmek zorunda kaldı.

Yeni Şafak
04:00 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:37 - 24/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de Diego Ribas ile mecburiyetten barış sağlandı. İki aylık alacağının ödenmediği gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet eden Brezilyalı yıldız, bu gelişmenin ardından sürpriz bir şekilde Mersin İdmanyurdu ve Bursaspor maçları kadrosuna alınmadı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın “Tamamen benim tercihim” diyerek kadroya almadığı Diego'yu bugünkü kritik Eskişehirspor karşılaşması kadrosuna dahil etti.



Brezilyalı yıldız, Ziraat Türkiye Kupası rövanşında Mersin İdmanyurdu ile Süper Lig'de Bursaspor ile Kadıköy'de oynanan maçların kadrolarında yer almamıştı. Diego, 2 resmi maç sonra kadroda yer aldı ve teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde bugünkü Eskişehirspor karşısında takımdaki yerini alacak. Brezilyalı yıldızın kadroya dahil edilmesinde en önemli etkenlerden biri olarak da Raul Meireles'in sakatlığının devam etmesi ve Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek olması gösteriliyor.



F.Bahçe'de tek eksik Meireles


Fenerbahçe, Eskişehirspor'u deplasmanda yenerek ligin zirvesindeki yerini korumayı hedefliyor. Sarı-lacivertli kulübün aldığı ceza sebebiyle, Fenerbahçe seyircisi Eskişehir'de maçı tribünden takip edemeyecek. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen Kuyt, Mehmet Topal ve Alves'in Eskişehir'de forma giymesi bekleniyor. Sakatlığı devam eden Raul Meireles ise forma giyemeyecek. Omurgasında 3 ayrı yerde çatlak olan kaleci Volkan Demirel, Eskişehirspor karşısında özel bir korse ve ağrı kesici iğneyle sahaya çıkacak. Ağrıları olmasına rağmen iğne tedavisi uygulanan tecrübeli kaleci takımı yalnız bırakmak istemediğini kaydetti.


#Fenerbahçe
#Eskişehirspor
#Meireles
#Diego Ribas
9 yıl önce