|

Medjani Aslan'ı boş geçmiyor

Dün oynanan maçta Trabzonspor'un Galatasaray'a karşı galibiyet golünü atan Cezayirli futbolcu Carl Medjani, sarı-kırmızılı takımı boş geçmiyor. Medjani, TT Arena'da oynanan ligin ilk yarısındaki maçta da Galatasaray'a karşı 2 gol birden kaydetmişti.

Yeni Şafak
12:56 - 20/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:58 - 20/04/2015 Pazartesi
IHA

Spor Toto Süper Liginin 27. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Cezayirli oyuncu Carl Medjani sarı-kırmızılı takımın kalesini boş geçmiyor. Sezon başında bordo-mavili takıma transfer olan ve duran toplarda attığı gollerle dikkat çeken deneyimli oyuncu, Galatasaray ile oynanan maçlarda ise rakip kaleye attığı gollerle takımını galibiyete taşıyan isim oldu.



Trabzonspor forması altında Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 23 maçta 5 gol atan Cezayirli oyuncu, attığı gollerin 3'ünü ise sarı-kırmızılı takımın kalesine gönderdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta Trabzonspor'un 3-0 galibiyetle ayrıldığı müsabakada Medjani, sarı-kırmızılı takımın kalesine iki gol birden göndermişti. Dün Trabzon'da oynanan ve 1-1 beraberlikle devam eden karşılaşmanın 85. dakikasında attığı golle takımının 2-1 kazanmasında büyük rol oynayan başarılı futbolcu, her iki maçta da sarı-kırmızılı takımı yıkan isim oldu.



Medjani'nin gol attığı maçlarda ise Trabzonspor maç kaybetmezken, bu maçlarda bordo-mavililer 12 puan topladı.



MEDJANİ'NİN LİGDE GOL ATTIĞI MAÇLAR


Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu: 3-1 (1 gol)


Galatasaray - Trabzonspor: 0-3 (2 gol)


Trabzonspor - Çaykur Rizespor: 3-2 (1 gol)


Trabzonspor - Galatasaray: 2-1 (1 gol)

#medjani
#galatasaray
#gol
#trabzonspor
9 yıl önce