|

'Mega Star' Manavgat'ta çayıra çıktı

Manavgat Belediyesporlu pehlivanlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken son idmanda sürpriz bir konuk vardı. Sekiz yıl Kırkpınar başpehlivanı olan, iki altın kemerli Ahmet Taşçı idmana konuk oldu. 'Mega Star' lakaplı Taşçı kendisi de kispet giyerek tecrübelerini aktardı.

Yeni Şafak
16:59 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:05 - 18/04/2015 Cumartesi
IHA

Manavgat Irmağı kıyısındaki antrenmanı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, Güreş Ağası Hasan Özden ile milletvekili adayları ve vatandaşlar izledi.



Antrenmana Kırkpınar Güreşleri'nde 8 kez başpehlivanlık unvanı kazanan Karamürselli Ahmet Taşçı'nın yanı sıra kariyerine Muratpaşa Belediyespor'da devam eden ancak aslen Kumlucalı olan başpehlivan Orhan Okulu da katıldı.



Başkan Sözen ünlü Başpehlivan Ahmet Taşçı'nın antrenmanlarına katılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "20 Eylül'deki 4. Manavgat Yağlı Güreş'lerinin provasını yapıyoruz. Bizleri kırmayıp gelerek genç güreşçi arkadaşlarımıza tecrübelerini gösteren Ahmet Taşçı'ya çok teşekkür ederim. Bizi çok mutlu etti" dedi.

#manavgat
#yağlı güreş
#ahmet taşçı
#orhan okulu
#serhat gökmen
#mehmet yeşil yeşil
9 yıl önce