|

Melo pazarlığı

Yönetim, 1.5 milyon euroya kiraladığı Melo için ekstra olarak en fazla 5 milyon euro daha verebileceğini bildirdi. Juventus, “İtalya'ya dönmek istemiyorum” diyen bu oyuncunun tavrı nedeniyle teklife olumlu bakıyor

Abdullah Eğilmez
00:00 - 30/03/2012 Cuma
Güncelleme: 01:29 - 30/03/2012 Cuma
Yeni Şafak
Melo pazarlığı
Melo pazarlığı

Galatasaray, sezon başında italya'nın Juventus kulübenden kiraladığı ve oynadığı futbol ile taraftarların gönlünde taht kuran Brezilyalı Felipe Melo için harekete geçti. Sezon başında 1.5 milyon euraya kiralanan ve sözleşmesinde 13 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Melo'da taraftarı sevindirecek gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Melo için Juventus kulubü ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler, bu rakamın çok fazla olduğunu ve indirime gidilmesi durumunda Melo'nun bonservisini almak istediklerini resmi olarak bildirdiler. Juventus kulubü ile yapılan kıran kırana pazarlıkta G.Saray yönetimi, 13 milyon euroluk rakamı 9 milyona kadar indirdi.

MELO'DAN BASKI VE JEST

Juventus kulübü ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Melo'nun da İtalya'ya dönmek istememesini koz olarak kullanan yöneticiler, sezon başı 1.5 milyon euro verdikleri bu oyuncu için en fazla 5 milyon euro daha verebileceklerini İtalyan kulübüne bildirdi. Sarı-kırmızılı kulübün son yaptığı teklifi düşünmek için süre isteyen İtalyan kulübü yöneticilerinin yaklaşımlarının olumlu yönde olduğu ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu belirtildi.


Terim'in gözü Elmander'de

Orduspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler Johan Elmander'e çevrildi. İsveçli golcünün yokluğunda hücumda kriz yaşayan sarı-kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncunun durumunu yakından takip etmeye başladı. Sağlık ekibiyle sürekli görüşerek Elmander'le ilgili bilgiler alan tecrübeli çalıştırıcı, doktorlardan oyuncunun tedavisiyle ilgili azami gayret göstermelerini rica etti. Salı günü saha çalışmalarına başlayan Elmander'in, bugün ve yarın yapılacak idmanda deneneceği ifade edildi.


Galatasaray'da “sarı” alarm!

Sarı-kırmızılı ekibin ideal 11'indeki 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Haftalardır kart sınırında bulunan Muslera ve Necati'nin yanı sıra, iki stoper Semih ve Ujfalusi'ye son Trabzonspor maçında kart gören Emre Çolak ve Emanuel Eboue de eklendi. 3 sarı kartı bulunan bu oyunculardan birinin kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek olması teknik heyeti endişelendiriyor. Teknik direktör Fatih Terim, idmanda bu oyuncularla konuşarak maçlarda dikkatli olmalarını istedi.


2 maça özel prim

Sarı-kırmızılı yönetim, sezonun sonunun yaklaştığı şu günlerde kesenin ağzını iyice açtı. Bu sezon iç sahada 6 bin deplasmanda ise 8 bin dolar olan galibiyet primine Başkan Ünal Aysal, oynanacak son iki maç öncesi zam yaptı. Başkan Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'da oynanacak Orduspor ile deplasmandaki Manisaspor karşılaşmalarının önemini de dikkate alarak futbolculara galibiyet primi olarak 20'şer bin dolar verme kararı aldı.



12 yıl önce