|

Mersin İdman Yurdu için dönüm maçı

Spor Toto Süper Ligin geride kalan 7 haftasında üstün bir performans göstererek zirve mücadelesine ortak olmayı başaran Mersin İdman Yurdu, yarın saat 13.30'da deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçına galibiyet parolasıyla çıkacak.

İha
00:00 - 1/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 14:25 - 1/11/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Mersin İdman Yurdu için dönüm maçı
Mersin İdman Yurdu için dönüm maçı

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Hatayspor'u 2-0 geçerek gruplara kalan Mersin İdman Yurdu'nda, moraller üst seviyeye ulaştı. Ali Kahramanlı'nın yeniden başkanlığa seçildiği yönetim kurulunun hafta arasında yaptığı toplantıda Eskişehirspor maçı galibiyet primini 10 bin TL'den 15 bin TL'ye çıkartılarak, ödeme yapılmasının doping etkisi yarattı.

Mersin İdman Yurdu son hazırlıklarını Gaziantep'te yaparak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Lacivertlilerin teknik direktörü Rıza Çalımbay, son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olacak. İyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatımızı sürdürmemiz için bu önemli maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak durumundayız. Bu maç bizim için adeta bir dönüm maçı olacak. Bu maçtan sonra evimizde Balıkesirspor'u ağırlayacağız. Bu her iki maçı da arzuladığımız sonuçlarla kapatıp, iyi gidişatımızı devam ettireceğiz" dedi.

9 yıl önce