|

Mersin İdmanyurdu'na haciz şoku

Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor ile karşılaşmak üzere kente gelen Mersin İdmanyurdu, kaldığı otelde haciz şoku yaşadı.

Yeni Şafak
14:15 - 24/04/2015 Cuma
Güncelleme: 11:18 - 24/04/2015 Cuma
DHA

Eski futbolcularından Ahmet Şahin'in 236 bin liralık alacağı için haciz işlemi başlatılırken görüşmelerde Mersin İdmanyurdu'na 1 ay müddet tanındı.



Mersin İdmaryurdu, bu akşam oynayacağı karşılaşacak için dün akşam Sivas'a geldi. Kalacağı otele yerleşen kafile, sabah saatlerinde icra şoku ile karşılaştı. Kulübün eski futbolcularından kaleci Ahmet Şahin'in alacağı olan 236 bin 75 lira 15 kuruş icra takibi başlattığı öğrenildi.



Mersin 2'inci İcra Dairesi tarafından icra takibi yapılması için 22 Nisan'da Sivas İcra Tevzi bürosuna yazı gönderildiği ve bu yazıda, alacağı karşılık olarak borca yeter taşınır mallarının haczedilmesine karar verildiği belirtilerek işlem yapılması istendi. Bunun üzerine kulübün kaldığı otele giden icra memurları, karar çerçevesinde işlem yapacaklarını, takımın malzemelerine el konulacağını belirttiler.



İcra memurlarının Mersin İdmanyurdu yöneticileriyle yaptığı görüşmelerin ardından borcun ödenmesi için 1 aylık süre tanınmasında kararı alındı. Yönetimin ödeme yapılacağı taahhüdü vernmesinden sonra da icra memurları otelden ayrıldılar. Bu akşam saat 20.00'de maça çıkacak olan kafilede haciz şoku yaşandığı gözlendi.


#mersin idmanyurdu
#haciz
#icra
#sivas
9 yıl önce
default-profile-img