|

'Metrobüsle seyahat etmek hoşuma gidiyor'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak, metrobüsle seyahat etmeyi sevdiğini belirterek, ''Yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyorum. Metrobüsle seyahat etmek hoşuma gidiyor'' dedi.

Yeni Şafak
10:31 - 22/05/2015 Friday
Güncelleme: 07:35 - 22/05/2015 Friday
AA

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Auto Show 2015'in açılışına katıldı. Ziyaretinin ardından fuar merkezinden ayrılan Albayrak, Beylikdüzü durağından metrobüse binerek Zİncirlikuyu'ya kadar seyahat etti.



Yolculuğu süresince kendisi ile özçekim' (selfie) çektirmek isteyen vatandaşları kırmayan ve sohbet eden Albayrak, ''Eskiden minibüslerde, otobüslerde sıcakta harap olurduk. Şimdi klimalı ve rahat bir şekilde seyahat ediyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu.



Abdurrahim Albayrak, yanında oturan ve Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten bir kadın yolcuya ''Fuarda sarı-kırmızı arabaları gördün mü? Hani üzerinde 4 yıldız olan'' diyerek espri yaptı. Albayrak, metrobüsteki bazı Galatasaray taraftarlarının soruları üzerine "Allah'ın izniyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.



Albayrak, seyahati sırasında hasta bir yakının kendisi ile telefonda görüşmek istediğini belirten bir kişiyi de kırmayarak telefonda sohbet etti.



#abdurrahim albayrak
#metrobüs
#galatasaray
9 years ago