|

Motorlu kurye maça futbolcu yetiştirdi!

İstanbul amatör liginde forma giyen kaleci Erdoğan Özcan geçen hafta aynı gün içinde iki maça çıktı. Başarılı eldiven bir maçtan diğerine yetişirken ilginç bir yöntem kullandı.

Yeni Şafak ve
15:09 - 28/04/2015 Salı
Güncelleme: 12:48 - 28/04/2015 Salı
Yeni Şafak
Fotoğraf: Erhan Harput
Fotoğraf: Erhan Harput

Erdoğan Özcan'ın İstanbul Süper Amatör Lig'de forma giydiği İstiklalspor, geçen cumartesi günü Sultanbeyli'de Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için Leventspor'la karşılaştı. Aksi gibi Erdoğan'ın Şirketler Ligi'nde forma giydiği Garanti Bankası ekinin de Maslak'taki final maçı aynı gündü ve her iki karşılaşma arasında sadece 2 saat vardı.



Sultanbeyli Belediye Gölet Sahası'nda oynanan Leventspor-İstiklalspor karşılaşması saat 14.30'da başladı. Saat 16.30'de biten karşılaşmanın ardından moto kuryeye atlayan Erdoğan, Maslak'ta bulunan İTÜ Stadyumu'na 30 dakikada yetişti. Tecrübeli kaleci maçın başlama düdüğünün ardından 10 dakika sonra da oyuna dahil oldu.



Üç penaltı kurtardı

Erdoğan'lı İstiklalspor, Leventspor'a 2-1 yenilerek Bölgesel Amatör Lig'e çıkamadı. Başarılı eldivenin Şirketler Ligi'ndeki takımı Garanti Bankası ise Ford Otosan'ı 0-0 biten maçın ardından penaltılarla 4-2 yenerek mutlu sona ulaştı. Erdoğan Özcan ilk maçta bir, ikinci maçta iki penaltı kurtarmayı başardı ve niye motorlu kuryeyle maça yetiştirilmeye çalışılacak kadar önemli olduğunu göstermiş oldu!




#erdoğan özcan
#istiklalspor
#leventspor
#garanti bankası
9 yıl önce