|

Mourinho'dan Benitez'in eşine cevap

Rafael Benitez'in eşi Montserrat Seara'nın açıklamalarına yorumu sorulan Jose Mourinho, her zaman olduğu gibi sert ifadeler kullandı. Mourinho Seara'nın eşinin diyetiyle ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
11:53 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:40 - 29/07/2015 Çarşamba
Diğer

Rafael Benitez'in eşi Montserrat Seara dün yaptığı açıklamada “Rafael, 3. kez Mourinho'nun ardından bir takımın başına geçti. Şu an da Mourinho'nun dağıttığı Real Madrid'i kurtarmakla uğraşıyor" şeklinde bir şaka yollu bir açıklama yapmıştı.



"Benitez, Inter'i 6 ayda mahvetti"


Sert açıklamaları ve sivri dilli eleştirileriyle tanınan Mourinho'dan Seara'ya cevap gecikmedi. Barcelona ile oynanan ve Chelsea'nin penaltılarla kazandığı hazırlık maçının ardından kendisine bu eleştirilerin hatırlatıldığı Mourinho; "Kusura bakmasın, hanımefendinin kafası biraz karışmış. Gülmüyorum, çünkü kocası Chelsea'nin başına Roberto Di Matteo'nun ardından geçti. Real Madrid'de de Carlo Ancelotti'nin ardından göreve getirildi. Kocasının benim ardımdan başına geçtiği tek takım Inter'di ki, o sırada Avrupa'nın en iyisi olarak bıraktığım takımı 6 ayda mahvetti. Bence hanımefendi beni çok düşünmemeli. Vaktini eşinin diyetiyle ilgilenerek harcamalı ve benimle ilgili daha az konuşmalı" şeklinde cevap verdi.




#mourinho
#benitez
#Mourinho'dan Seara
9 yıl önce