|

Muslera'ya dev talip!

.

.
00:00 - 25/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 13:47 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Muslera'ya dev talip!
Muslera'ya dev talip!

Galatasaray'ın yıldız isimleri devlerin kıskacında... Burak Yılmaz ile Muslera için Avrupa kulüpleri yarışa girdi. Chelsea ve Fiorentina Sarı-Kırmızılılar'ın gol kralını isterken, Monaco da birçok takım gibi Cim Bom'un 1 numarasına talip oldu.

'in haberine göre, Şampiyonlar Ligi''nde 8, Süper Lig''de tam 24 kez rakip fileleri havalandıran Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezonki performansıyla Avrupa''nın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Galatasaray''ın vazgeçilmezleri arasına giren yıldız futbolcu, önceki sezonun ardından olduğu gibi yine birçok kulübün transfer listesine girdi. Geçen yıl İtalya''dan Lazio''nun ısrarcı davrandığı Burak''a bu kez

de Fiorentina kanca attı. Çizme temsilcisinin, 28 yaşındaki oyuncu için Sarı-Kırmızılılar''a 15 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi. Henüz resmi bir girişimde bulunmasa da Chelsea''nin Burak''ı kadrosuna katmanın planlarını yaptığı belirtildi.

İngiliz ekibinin 20 milyon Euro ile Galatasaray''ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi.

Başkan net konuştu

Sarı-Kırmızılı formayla ikinci sezonunu tamamlayan Fernando Muslera''nın da talipleri her geçen gün artıyor. Daha önce ismi Chelsea, Barcelona ve Manchester United gibi devlerle anılan Uruguaylı file bekçisine son olarak Monaco kanca attı. Teknik

direktör Fatih Terim''in kadroda tutulmasını istediği 26 yaşındaki kaleci için başkan Ünal Aysal da net konuştu: İstediğimiz rakam verilirse satarız.

11 yıl önce