|

Nuray Levent milli takım kampında

Ankara'da 16-18 Ekim tarihlerinde yapılan Halter Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Düzce Yetiştirme Yurdu sporcusu Nuray Levent elde ettiği dereceyle milli takıma girmeye hak kazandı.

İha
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 14:24 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Nuray Levent milli takım kampında
Nuray Levent milli takım kampında

Düzce Yetiştirme Yurdu sporcularından Tuğçe İlhan ve Nuray Levent güzel haberlerle Düzce'ye döndü. Tuğçe İlhan 48 kiloda yarıştı 50 kilo koparma, 66 kilo silkme kaldıran genç sporcu toplamda 116 kilo kaldırarak Büyükler Türkiye dördüncüsü oldu. Nuray Levent ise 58 kiloda yarışarak koparma dalında 64 kilo, silkme alanında 85 kilo kaldırdı ve toplamda elde ettiği 146 kiloyla Türkiye beşinciliği elde etti. Nuray Levent gösterdiği performans sayesinde Konya'da yapılacak olan milli takım kampına katılacak.

Halter branşı antrenörü Yasin Aydın sporcularının hedefinin 23-29 Kasım tarihlerinde yapılacak olan 23 yaş altı Gençler Avrupa Şampiyonası olduğunu belirtti. Antrenör Yasin Aydın, "Nuray Levent gireceği kampla büyük tecrübe kazanacak. Milli Takım kampını verimli geçirirse Kıbrıs'ta yapılacak olan Avrupa Gençler Halter Şampiyonası ülkemizi temsil edecek. Milli takımda yapılacak olan seçmeye de girip Kıbrıs'a gitmek için elinden geleni yapacak. Sporcuma inanıyorum ve güveniyorum" dedi.

9 yıl önce
default-profile-img