|

'Obradovic'i anlatmaya 3 kelime yetmiyor'

Ülker Sports Arena'ya gelerek sarı-lacivertli kulübün resmi twitter hesabından taraftarların sorularını cevaplayan Vesely, "Obradovic'i üç kelimeyle anlatır mısın?" sorusuna, "Üç kelime yetmiyor" cevabını verdi.

Yeni Şafak
16:26 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:35 - 18/04/2015 Cumartesi
AA

"Fenerbahçe formasıyla unutamadığın maç var mı?" sorusuna, önlerindeki Maccabi Electra maçını işaret ederek, "Bu sezon birçok önemli galibiyet elde ettik, ama en önemlisine bir galibiyet uzaklıktayız" cevabını verdi.



Avrupa Ligi'nin en sert savunmacısını CSKA Moskova forması giyen Kyle Hines olarak gösteren Vesely, sarı-lacivertlilerin başantrenörü Zeljko Obradovic'in en belirgin özelliğini, "Çok hırslı ve mükemmeliyetçi" olarak özetledi.



"Obradovic'i üç kelimeyle anlatır mısın?" sorusuna, "Üç kelime yetmiyor" cevabını veren başarılı oyuncu, Maccabi Electra ile play-off çeyrek final serisinde oynadıkları ilk maçla ilgili ise, "Bizim için sezonun geri kalanından daha önemli bir maçtı. Bunun bilinciyle oynadık. Taraftar atmosferinin büyük payı vardı" dedi.



Takımda kendisine "Vesely Airlines'' lakabının takıldığını anlatan Vesely, sarı-lacivertli takıma transferinde Obradovic'in ve taraftarın büyük pay sahibi olduğunu aktardı.



Yaptığı smaçlar ve bloklarla dikkati çeken Çek oyuncu, bu özelliğiyle ilgili gelen bir soruya, "Smacı, bloktan daha çok seviyorum" cevabını verdi.



Ayakkabı numarasını merak edenlerin sorusunu "50 numara" diye yanıtlayan Vesely, "Diamantidis mi, Jasikevicius mu?" sorusuna ise takım arkadaşı Nikos Zisis'in twitter kullanıcı adı olan "@nik683"i yazdı.

#Ülker Sports Arena
#Vesely
#obradovic
#taraftar soruları
9 yıl önce