|

Ödülüm gol oldu

İlk yarı bacağında gerilme hissettiğini, ancak maça devam ettiğini belirten Halil, 'Fedakarlık ettim, ödülümü gol atarak aldım' dedi

00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 01:54 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Ödülüm gol oldu
Ödülüm gol oldu


Trabzonspor'u galibiyete taşıyan golün kahramana Halil Altıntap, 'Daha ilk yarıda bacağımda gerilme hissettim. Ancak fedakarlık ederek oyuna devam ettim. Gol de bana nasip oldu' dedi.

Beşiktaş karşısında attığı golle Trabzonspor'a bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk derbi galibiyetini yaşatan golcü futbolcu Halil Altıntop, çok mutlu olduğunu söyledi. Golden hemen sonra sakatlantığı için oyunu tamamlayamayan gurbetçi futbolcu, golü sakat sakat attığını ifade etti. Maçın daha ilk yarısında bacağında bir gerilme hissettiğini ancak fedakarlık ederek oyuna devam ettiğini vurgulayan milli futbolcu, 'Maçın önemini biliyordum. Gidebildiği kadar gittim. Elime bir fırsat geçti. Ben de golü atıp çıktığım için mutluyum' şeklinde konuştu. Maçı da değerlendiren Halil Altıntap, ilk yarı daha üstün olduklarını ancak sadece golü bulamadıklarını vurgulayarak, 'Maç ikinci yarı geldi gitti. Şans bize güldü. Ama galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum' şeklinde görüşlerini ifade etti.



12 yıl önce
default-profile-img