|

Olimpiyat Stadı boş kaldı

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Toplam kapasitesi 76 bin olan Olimpiyat Stadı'nda yapılan karşılaşmada, tribünler boş kaldı.

Aa
00:00 - 15/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 21:14 - 15/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Olimpiyat Stadı boş kaldı
Olimpiyat Stadı boş kaldı

Bu sezon Olimpiyat Stadı'nda ilk kez Süper Lig maçı oynayan Beşiktaş, sahaya taraftar desteğinden yoksun çıktı. Karşılaşmanın başladığı saatte tribünlerde 4 bin civarında taraftar yer aldı. Az sayıda Çaykur Rizespor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde takımlarını destekledi.

Siyah-Beyazlılar'ın bu sezon Olimpiyat Stadı'nda Şampiyonlar Ligi ön eleme ile play-off turunda Feyenoord ve Arsenal maçlarını ortalama 50 bin taraftar izlemişti.

Kadroda 2 değişiklik

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig ikinci hafta maçına, Mersin İdman Yurdu karşılaşması kadrosundan 2 değişiklik yaparak çıktı. Siyah-Beyazlılar'da, Mersin İdmanyurdu karşısında yedek soyunan kaleci Tolga Zengin ve Pedro Franco, Çaykur Rizespor maçında sahaya ilk 11'de çıktı. Teknik direktör Slaven Bilic, kaleci Cenk Gönen ve Tomas Sivok'u yedek soyundurdu.

Demba Ba kadroda yok

Sakatlığı nedeniyle hafta içinde takımla çalışamayan Senegalli golcü futbolcu Demba Ba, Çaykur Rizespor maçında riske edilmedi ve 18 kişilik kadroya alınmadı. Ba'nın yanı sıra sakatlığı süren diğer yeni transfer Jose Ernesto Sosa ile kırmız kart cezası süren Oğuzhan Özyakup da kadroda yer almadı.

10 yıl önce