|

Osmaniye Gençlik'te hedef 3'te 3

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Osmaniye Gençlik’in başantrenörü Harun Poyraz, kalan üç maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini bildirdi.

Yeni Şafak
15:20 - 26/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:26 - 26/03/2015 Perşembe
AA

Poyraz, yaptığı yazılı açıklamasında, hafta sonu sahalarında oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.



Ligde son iki haftada, Botaş ve Hatay Büyükşehir Belediyesi maçının kazanıldığını bu sebeple sporcularının moralinin yüksel olduğunu hatırlatan Poyraz, şunları kaydetti:



"Ligde kalmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Son iki maçta aldığımız galibiyetle moral bulan sporcularımın hafta sonu Mersin ekibini de yeneceğine inanıyorum. Artık bizim için hayati önem taşıyan son üç maçımız kaldı. Mersin, Edirne ve İstanbul Üniversitesi maçlarını kazanmaktan başka çaremiz yok. Ligdeki son üç maçımızdan galibiyetle ayrılarak, ligde kalmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Sporcularıma güveniyorum."



Taraftar desteği önemli


Poyraz, kalan üç maçın ikisini sahalarında oynayacaklarını anımsatarak, bu maçlarda taraftar desteğinin önemli olduğuna dikkat çekti.



Poyraz, şöyle devam etti:



"Ligde kötü sonuçlar almamıza rağmen taraftarımız bizi her zaman destekledi. Son üç maçımızın ikisini sahamızda oynayacağımız için bu desteğe şimdi daha çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği, sporcularımızın güzel oyunu ile kalan maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak hayal değil. Yeter ki bu inancımızı sahaya yansıtalım. Kentimizdeki sporseverleri, ilk olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında tribünden görmek istiyoruz."



#Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
#Osmaniye Gençlik
#Harun Poyraz
#hedef
#3'te 3
9 yıl önce