|

Ozan İpek'e top yasağı

Bursaspor''da kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Ozan İpek, günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürürken, antrenman programında sadece düz koşu ve salon çalışması olduğu, topla birlikte çalışma yapmasını yasak olduğu öğrenildi.

İha
00:00 - 23/10/2012 Salı
Güncelleme: 11:06 - 23/10/2012 Salı
Yeni Şafak
Ozan İpek'e top yasağı
Ozan İpek'e top yasağı

Yeşil-beyazlı ekipte teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan yetenekli oyuncu Ozan İpek, Vakıfköy Tesisleri''nde günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız oyuncunun yakın çevresine haksızlığa uğradığını söylediği belirtilirken, antrenman programında sadece düz koşu ve salon çalışması olduğu, topla birlikte çalışma yapmasının yasak olduğu öğrenildi. A2 takımının tesislerinde Prince Tagoe ile birlikte antrenmana çıkan yetenekli oyuncunun, devre arası takımdan ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

RAPORA RAĞMEN ÇALIŞIYOR

Kadro dışı kalma sürecinde sessizliği ile dikkat çeken Ozan İpek''in, rahatsızlığı sebebiyle 7 günlük rapor aldığı, ancak yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için menajerinin de uyarısıyla çalışmalarına Vakıfköy Tesisleri''nde devam ettiği öğrenildi.


11 yıl önce