|

Özat'tan meslektaşına ağır sözler

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Antalyaspor'un teknik patronu Hami Mandıralı'yı hedef aldı.

Yeni Şafak
11:18 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 09:21 - 27/01/2015 Salı
Diğer

Antalyaspor ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşmada rakip teknik direktör Hami Mandıralı ile saha kenarında tartışan Ümit Özat, maç sonu soyunma odasına giderken ise taraftarlara kol hareketi yaptı.


Radyospor’da yayınlanan ' Aydın Cingöz ile Haber Aktif' programına katılan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maç sırasında ve sonrasında yaşananları anlatırken, Mandıralı’yı sert dille eleştirdi. İşte Özat’ın açıklamaları...


'Onun gibi ağlayıp dönmedim'

"Olay maç sırasında kendi oyuncularına çarpan topun dışarı çıkmasıyla başladı. Hami Mandıralı 'Taç bizim' diye ayağı kalktı. Sportif ahlaksızlık yapıldı. Orada yaşanan bir tartışma sonucu bana küfür etti. Ben de ona ettim. Onun seviyesine inmemem gerekiyordu. Hami Mandıralı 'Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar' demiş. Doğru söylemiş. Fenerbahçe ’de şampiyonluklar yaşadım. O takımın kaptanı oldum. Almanya ’da Köln bir Türk’e yani bana takım kaptanlığını verdi. Ben Hami Mandıralı gibi Almanya'ya gidip iki hafta sonra ağlayıp dönmedim. Almanya'da kaptanlık yaptım."

'Sadece topa vurarak teknik direktör olmuş'

"Evde bir bardak su isteyemeyenler sahada aslan kesiliyor. Maçı kaybetmişim 200-300 kişi bana küfrediyor, madde atıyor. Ben de insanım o hareketi yaptım. Yanlış ama benim tarzım bu. Benim yaptığım hareketi; sahada olup yapmayan yok. Bu yaptığımın doğru olduğu anlamına gelmez. Sadece topa vurarak teknik direktör olmuş! Ben rica ederek Elazığspor'un başına geçmedim. Emeğimle geçtim. Ricayla göreve gelenler düşünsün."
#Ümit Özat
#Hami Mandıralı
#Elazığspor
#Antalyaspor
9 yıl önce