|

Pandev 3 gol attı resti çekti!

Cesare Prandelli'den sonra Hamza Hamzaoğlu'nun da üzerini çizdiği Goran Pandev, yönetime gitme konusunda rest çekti.

Yeni Şafak
10:22 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:24 - 17/12/2014 Çarşamba
Diğer

Cesare Prandelli'den sonra Hamza Hamzaoğlu'nun da üzerini çizdiği Goran Pandev, Galatasaray'dan aldığı 2.4 milyon euro'yu bırakıp hiçbir yere gitmeyeceğini iletince Makedon oyuncu ile devre arasında ayrılma hayalleri de suya düştü.


Fotospor'un haberine göre, Menajeri Carlo Pallavicino ile yapılan transfer görüşmesinde Pandev için her türlü imkanın sağlanacağı ve kulübe gelen tekliflerle ilgili bilgi verildi. Fakat Pallavicino, Pandev'in sözleşmesi tamamlanana kadar Galatasaray'da kalmak istediğini ve devre arasında hiçbir takımla görüşme yapmayacaklarını iletti. Galatasaray yönetimi Pandev için gelen tekliflerle birlikte ortada kalınca Makedon oyuncunun da sezonu sarı-kırmızılı takımda tamamlaması kesinleşti.


İZMİR'DE ŞOV YAPTI

Galatasaray'da daha düne kadar adı gönderilecekler listesinde yer alan Goran Pandev, İzmir'de Balçova Yaşamspor ile oynanan kupa maçında ise adeta yıldızlaştı. Pandev rakip zayıf olsa da atmış olduğu 3 golle sarı-kırmızılı taraftarları gelecek adına tekrardan umutlandırdı.


Hamza Hamzaoğlu, Pandev'i atmış olduğu 3 gole rağmen fizik gücü olarak yetersiz bulsa da Makedon golcünün, antremanlarda çok çalıştığı ve sezonun ikinci yarısına kadar böyle devam ederse tam olarak hazır hale geleceği bildirildi.

#Goran Pandev
#prandelli
#Hamza Hamzaoğlu
#Carlo Pallavicino
#Balçova Yaşamspor
9 yıl önce