|

Partizan kendi evinde gibi!

Bugün oynanacak Banvit-Partizan Eurocup mücadelesi öncesi TBF ve Banvit takımının yetkililerinin özel ilgisinden memnun kalan konuk ekip Sırbistan ekibi kendilerini evinde gibi hissetti.

Yeni Şafak
15:33 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:44 - 26/11/2014 Çarşamba
IHA
Türkiye'de bulunan Sırbistan'ın Partizan takımı sabah Kara Ali Acar Spor Salonu’nda son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta yaşanan elim hadise sonucu Türkiye'ye gelişleri ve güvenlikleri konusunda soru işaretleri bulunan Sırbistan’ın Partizan takımı, kendilerine Türkiye'ye girişlerinden itibaren gösterilen ilgiden son derece memnun kaldı.


Türkiye'ye girişlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri tarafından karşılanan Sırbistan ekibi, Banvit BK'nın kendilerine tahsis ettiği otobüs ile dün akşam saatlerinde Bandırma'ya ulaştı. Yalova'da gemiden inişlerinde Banvit Takım Menajeri Turgay Zeytingöz ve Banvit yetkilileri tarafından çiçek ve ikramlarla karşılanan Partizan takımını bu sabah gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında ise Banvit Başkanı Özkan Kılıç ziyaret etti. Yanında bulunan Banvit eski kaptanı ve aynı zamanda Sırbistan vatandaşı Miroslav Radosevic ve genel menajer Turgay Çataloluk ile beraber antrenman sonrasında Partizan Koç’u Dusko Vujosevic ile görüşen ve hoş geldiniz diyen başkan Özkan Kılıç konuşmasında, iki ülkenin ve ülke takımlarının dost ve arkadaş olduğunu, bundan sonrasında da bu dostluğun artarak süreceğine olan inancını yineledi. Kılıç ayrıca, Banvit ailesi olarak bundan önce misafirleri olan tüm takımlara olduğu gibi Partizan takımının da Bandırma'da bulundukları sürece rahat etmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Partizan Koç’u Dusko Vujosevic ise şimdiye kadar gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunarken, burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti. Tatlı ve meyve ikramında bulunulan Partizan takımı antrenman sonrası Bandırma'da konakladıkları otellerinin yolunu tuttu.

#BASKETBOL
#BANVİT
#PARTİZAN
9 yıl önce