|

Plevnespor'a Kübalı antrenör

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Tokat Belediye Plevnespor, Kübalı antrenör Jesus Savigne ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yeni Şafak
16:08 - 28/05/2015 jeudi
Güncelleme: 13:14 - 28/05/2015 jeudi
IHA

Tokat Belediye Plevnespor, olağan genel kurulun ardından ilk transferini yaptı. Tokat Belediye ve Plevnespor Kulübü Başkanı Eyüp Eroğlu; daha iddialı, güçlü, artık 1. Lig'de kalan, kalmanın ötesinde artık büyük hedefleri olan bir takımı inşa etmek istediklerini söyledi. Hem Türkiye'de, hem yurt dışında büyük başarılara imza atan Savigne ile sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “Ona güveniyor, inanıyoruz. Tüm tecrübelerini Tokat'ımıza aktaracaktır. Takımı arzu ettiğimiz başarılara ulaştıracaktır. Canı yürekten inanıyoruz. Bizler tüm ekiplerimizle beraber gayretle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan sonra da Plevnespor, Türk Voleyboluna büyük hizmetler verecek, güzel işlere imza atmış olacak. Çünkü voleybol Tokat'ta bir kültür. Şu anda bile Milli Takımlarda 3 tane oyuncumuz var. Daha önceki yıllarda Plevnespor'dan, Tokat'tan yetişen sporcularımız var. Bundan sonra da yetiştireceğiz. İyi bir alt yapısı ile Plevnespor daha güzel günlere varacak” dedi.



Plevnespor'un yeni Antrenörü Jesus Savigne ise ligde kalan bir takım olarak daha iyi pozisyonda bir takım olmak için çalışacaklarını ifade ederek, “Çok çalışmamız lazım. Çalışmak konusunda hiçbir zaman problemimiz olmaz. İnşallah Tokat'ı yukarılarda bir takım olarak görebiliriz” diye konuştu.



Türkiye'deki ligden uzunca zaman ayrı kalması nedeniyle oyuncuları henüz tanımadığını, yabancı oyuncu konusunda da izlemeye başlayacaklarını dile getiren Savigne, “Şimdilik kafamda bir şey yok, Kübalı bir oyuncu olabilir. Benim için önemli olan yüreğiyle oynayacak oyuncu getirmek. İsteyerek ve yürekleriyle oynamalı” diye konuştu.

#tokat belediye plevnespor
#Voleybol Erkekler 1. Ligi
#transfer
#Jesus Savigne
#küba
il y a 9 ans