|

Q7 bir ay daha yok

14. haftadaki Manisaspor maçında geçirdiği sakatlık sonrası dizinde ödem oluşan Quaresma'da beklenen gelişmenin sağlanamadığı belirtildi. Ülkesinde tedavi gören Portekizli yıldızın, 'güçlendirme çalışmaları' programını aksattığı kaydedildi

Engin Albayrak
00:00 - 6/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:33 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
Q7 bir ay daha yok
Q7 bir ay daha yok

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftada oynanan Manisaspor maçında sağ diz çapraz bağlarından sakatlanan ve tedavisini ülkesinde sürdüren Quaresma'nın sahalara dönüşünün uzadığı bildirildi. Dün sakatlığının son durumuyla ilgili kontrolden geçen Portekizli yıldızın testlerinde iç açıcı gelişmeler yaşanmadı. Ülkesindeki tedavi sürecinde güçlendirme çalışmalarını yapmadığı tespit edilen Quaresma'nın sahalara dönüşünün 1 ayı bulacağı öğrenildi. Ödeminde iyileşme yaşanmadığını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Mete Düren, “Quaresma'nın tedavi süreci beklediğimiz gibi gitmedi. Kendisinden istenileni tam anlamıyla yerine getirememiş. Sanırım derbi maçlarına kadar hazır olacak. Arka arkaya gelen sakatlıklar bizim için en büyük kayıp oluyor. Tam bir futbolcumuz takıma dönüyor derken yeni isimlerin sakatlanması bizi üzüyor” ifadelerini kullandı. 8 Aralık'taki Manisaspor deplasmanında sakatlanan ve dizinde ödem oluşan Quaresma'nın 1 ay sonra sahalara dönmesi düşünülüyordu. Önümüzdeki hafta oynanacak kupa maçında sahada olması planlanan yıldız futbolcunun forma hasreti son yaşanan bu gelişme sonrası 1 ay daha uzadı.


Bir kötü haber de Hilbert'ten

Beşiktaş'ta bir diğer sakat oyuncu Roberto Hilbert'in de yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sol arka adalesinde ikinci derece kısmi yırtık tespit edilen Alman futbolcunun tedavi sürecinin olağan seyretmesi halinde 26. haftadaki Sivasspor maçına yetişmesi bekleniyor.


12 yıl önce