|

Sabırsızlıkla bekliyoruz

“Büyük maçların havası farklı olur” diyen Fenerbahçeli Sow, Emenike ve Kuyt, derbi maçında patlama yapacaklarını belirterek “Galatasaray karşısında savaşçı ruhumuzu göstereceğiz” ifadesini kullandılar

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:39 - 3/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe’de bu sezon gol yollarında suskunluklarıyla dikkat çeken golcü oyuncular Moussa Sow, Emenike ve Dirk Kuyt’ı farklı bir derbi heyecanı sardı. Özellikle son maçlarda gol yollarında girdikleri sayısız pozisyonları değerlendiremedikleri için eleştirilen 3 oyuncu, Galatasaray maçıyla başlayacak ve Gençlerbirliği, Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edecek periyodu boş geçmeyeceklerini iddia ederek, “Büyük maçların havası farklı olur. Bu maçta patlama yapacağız. Galatasaray maçında gol atacağız” ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Kuyt, “Galatasaray karşısında savaşçı ruhumuzu göstereceğiz. Galatasaray maçları kendi hikayesi olan maçlardır. 


Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle kazanacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz bu karşılaşmayı” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 


F.Bahçe derbide para basacak

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde kasasını dolduracak. Sarı-lacivertli kulüp, bilet satış geliri ve lisanslı taraftar ürünü satışlarından 4 milyon TL’yi aşan bir gelir bekliyor.  Bu sezon Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 9 maçta 3 milyon TL bilet geliri elde eden Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde bilet satışından sadece yaklaşık 3.5 milyon TL gelir elde edecek. Derbi maçlarında Fenerbahçe, lisanslı taraftar ürünü satışlarından yaklaşık 1 milyon TL’lik satış geliri bekleniyor.

#Fenerbahçe
#Moussa Sow
#Dirk Kuyt
9 yıl önce