|

Sabri kadroda Sneijder kulübede

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, üst üste alınan farklı mağlubiyetlerin ardından kadroda rotasyona gitti ancak bu seferki büyük ses getirecek cinstendi.

Taha Güvendi
00:00 - 31/10/2014 Cuma
Güncelleme: 20:23 - 31/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Sabri kadroda Sneijder kulübede
Sabri kadroda Sneijder kulübede

İtalyan teknik adam, Veysel ve Tarık'ı keserek yaklaşık 4 ay sonra A takımla çalışmaya başlayan Sabri'yi sağ bekte sahaya sürdü. Bu sezon ilk kez forma giyen tecrübeli futbolcu, Galatasaray formasını resmi maçta son kez geçen sezon 17 Mayıs'ta oynanan Kayseri Erciyesspor maçında giydi. Sabri böylece 167 gün sonra forma şansı bulmuş oldu.

Prandelli: Teknik bir durum

Teknik direktör Prandelli'nin kadrodaki bir diğer sürprizi Wesley Sneijder'di. Sneijder'i keserek büyük bir hamle yapan İtalyan teknik adam, Hamit, Yekta, Selçuk, Olcan ve Emre beşlisini orta sahada görevlendirdi. Sneijder, böylece Galatasaray kariyerinde 4. kez yedek kulübesinde oturdu. Sneijder'in yerine şans bulan Emre Çolak ise bu sezon ilk kez ilk 11'de yer aldı. A2 maçlarına da çıkan Emre, bu sezon 3 maçta toplam 52 dakika şans bulmuştu. Teknik direktör Cesare Prandelli, Sneijder'in yedek kalışı için '"Sneijder'in olmaması teknik bir durum. Benim seçimim" yorumunu yaptı.


9 yıl önce