|

Sadri Şener Hacıosmanoğlu'na sert çıktı

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert çıktı. "Aramızda kültür farkı var" diyen Şener, görevi kötü kullandığı gerekçesiyle hakkında açılan davanın kendisini üzmediğini aksine komiğine gittiğini söyledi.

Yeni Şafak
10:48 - 22/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:58 - 22/11/2014 Cumartesi
IHA
Trabzonspor eski kulüp başkanı Sadri Şener, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun hakkında açtığı davanın duruşmasına katılmak için Trabzon'a geldi. "Güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından açılan davaların ikinci duruşması katılacak olan Şener, Hacıosmanoğlu'na ise sert çıktı. Trabzon'a 24 Kasım Pazartesi günü katılacağı duruşma için geldiğini belirten Şener, "Pazartesi mahkeme var onun için geldim. Trabzonspor’da avukatlara fazla para vermek, birde başka bir konu var ama tam olarak bilmiyorum" ifadesini kullandı.


Şener, Trabzonspor yönetimi tarafından kendisi hakkında açılan davanın kendisini üzüp üzmediği sorusu üzerine ise “Bu konu beni üzmüyor. Komiğime gidiyor” şeklinde yanıtladı.


Trabzonspor’un şuandaki durumu ile ilgili olarak ise Şener, "Trabzonspor’un şuandaki durumu çok kötü. Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi etik olarak doğru değil ama profesyonel bir dünya olabilir" yorumunu yaptı.


Kendisinden sonra gelen yönetimin 4 teknik adam değişikliği yapması hakkında ise Sadri Şener, "Siz seçtiniz demokrasinin de kötü tarafları bu işte. Anlamayan da seçiyor bazen. 20 Trilyon para veriyorsun” açıklamasında bulundu.


Şener, şike süreci ile ilgili olarak ise “Fenerbahçe’yle şike sürecini götürmek çok zor bir iş. Çok güçlü bir camia. Ben onu götürmeye çalışıyordum. Ama mevcut gelen arkadaşların pek o dünyadan haberleri olmadığını gördüm. Özellikle hukukçularının. Sonuçları da böyle oldu” dedi.


Hakkında yapılan suçlamalarla ilgili olarak ise Şener, "Orada iki tane suçlama var. Bir tanesi görevi kötüye kullanma. Yani Trabzonspor'un paraları bana emanet edildi, ben onları avukatlara dağıttım. Tabi bilmedikleri bir dünya var. Kulübün iki şirketinin birleşmesinden kulübe 300 Milyon dolar para kazandırdım. Şikeden aklandım 25 Milyon Euro kulübe para getirdim. Mehmet Ali Yılmaz döneminden kalan davaları kazandım. Bu biraz bilgi meselesi. Bu tabi utanç verici bir şey. İyi okumak lazım. Avukatlara da serzenişte bulunmak istiyorum. İnsan okur derki bu olmaz” diye konuştu.


 
#trabzonspor
#sadri şener
#hacıosmanoğlu
9 yıl önce