|

'Şampiyon olmak istiyoruz'

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği ‘GururLan’ gecesine katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söylerken, Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise, 2015 yılını kupayla kapatmak amacında olduklarını ifade etti.

Yeni Şafak
12:24 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:31 - 24/01/2015 Cumartesi
IHA
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği ‘GururLan’ gecesine Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Beşiktaşlı taraftarlar katıldı. Ayrıca Demba Ba, Cenk Tosun, Ersan Gülüm ve Teknik Direktör Slaven Bilic’in imzaladığı formalar açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Demba Ba’nın Alanya’da Arjantin’in ünlü takımlarından River Plate ile oynanan özel maçta giydiği imzalı forma 9 bin TL’ye satılırken, Cenk Tosun’un imzalı forması ve takım olarak imzalanan başka bir forma 3 bin TL’ye, Ersan Gülüm, Demba Ba ve Teknik Direktör Slaven Bilic’in imzaladığı iki forma da 4 bin TL’ye satıldı. Ersan Gülüm, Demba Ba ve Teknik Direktör Slaven Bilic’in imzaladığı iki formayı Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak 4 bin TL’ye alarak Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’ne hediye etti.


“TOLGAY ALACAKLARIMIZDAN BİR TANESİ”


Geceye katılan 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Hamburg’da forma giyen Tolgay transferiyle ilgili olarak, “Her transfer gibi ismi geçiyor. Olacaklardan biri ama henüz biten bir şey yok ortada. Bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Ondan sonra da ara transferde başka oyuncu almayı düşünmüyoruz. Tolgay da alacaklarımızdan bir tanesi” dedi.


“ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK”


Şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden 2. Başkan Ahmet Nur Çebi,oyuncuların kamp döneminin iyi geçtiğini söyledi. Çebi, “Biz tabi ki sezon sonunda şampiyonluk istiyoruz onun için yola çıktık. Başka da bir şey düşünmüyoruz. Kamp çok iyi geçiyor. Oyuncuları kampta ziyaret ettim. Çok keyifli durumdalar. Çok iyiler ve de umutlular. Bunlar da başarı için yeterli. Ben Beşiktaşlılara değer veriyorum ama şampiyonluğu benim taraftarım daha çok istiyor” şeklinde konuştu.

“GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”


Ahmet Nur Çebi ligde oynayacakları Gençlerbirliği maçıyla ilgili ise şunları kaydetti:


“Her maçı almak zorundayız. Çünkü şampiyon olmak istiyoruz. Gençlerbirliği maçına da galibiyet için çıkacağız.”


ALBAYRAK: “SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”


İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 2015 yılını kupayla kapatmak istediklerini ifade etti. Albayrak, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İlk yarı da çok fazla maç trafiği yaşadık. Takımımız 3 kulvarda da maç oynadığı için ilk yarının sonlarına doğru çok yorulmuştu. Ara dönemin gelmesi bizim açımızdan çok iyi oldu. Side’ye 2 sene önce gelmiştik. Bu sene de geldik. Çok güzel bir yer burası. Kamp döneminde sakat oyuncularımızda iyileşti. Çok iyi durumdalar. Ziraat Türkiye Kupası’nda da maçımızı oynadık galip geldik. Şimdi de lige döneceğiz. Gençlerbirliği maçıyla da ikinci yarının startını vereceğiz. Kupa maçıyla 2015’e galibiyetle başladık. Alanya’da da özel turnuvada şampiyon olarak kupa aldık. Bu seneyi bir kupayla kapatacağız inşallah. Şampiyon olacağız” sözlerini kullandı.


“TOLGAY’A İMZA ATTIRINCA AÇIKLAMA YAPABİLİRİZ”


Hamburglu Tolgay'ın transferi hakkında KAP’a açıklama yaptıktan sonra konuşabileceklerini dile getiren Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Şuan bir şey söyleyemeyiz. Biz bu durumu öncelikle KAP’a bildirmek zorundayız. İmzalar atıldıktan sonra bir açıklama yapabiliriz. Görüşmeler devam ediyor. İmzalar atıldığında açıklarız. Şuanda bir transfer düşüncemiz yok. Sezon sonuna kadar bu arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Geceye keyif alarak geldiğini söyleyen Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 4 bin TL vererek aldığı ve Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’ne hediye ettiği forma için derneğe katkısının olması için aldığını sözlerine ekledi.
#Ahmet Nur Çebi
#beşiktaş
#Metin Albayrak
9 yıl önce